Lasati rebeccul in pace si nu va mai copilariti cu aceste "debarcari" in lant, ea nu o sa se schimbe iar de voi chiar e nevoie ...si nu e o dovada de curaj ca sa pleci, curaj este sa ramai (probabil o sa ma aleg cu un "report" acum, pt ca i-am "masculinizat" numele )
off topic la off topic: Citindu-l aseara pe camiloi si vazand toate dramele din aceste zile pe tv, mi-am amintit de ultima mea vizita la cimitir. Intorcandu-ma de la mortii mei, spre iesire mi-a atras atentia o cruce. Ics nascut la...decedat la... si apoi in josul placii de marmura, in loc de orice alt epitaf era scris "Asta e tot !" Atat . Mi s-a parut esenta adevarului...
Vai, dar sunt 'onorata' ca m-ai masculinizat. Poate asa se justifica 'nevoile' care-mi sunt atribuite. Crimm, suflet de mama si de doamna, si Speedy, cu aceleasi atribute, din cate observ, va multumesc mult. Imi cer scuze, caci prin actiunile mele nu prea blande, dar si cu gust de fiere, am determinat indirect interventia. Elena Carstea are 2 versuri 'Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot Prea multe complicatii care n-au niciun rost' Am raportat mesajele care ma jignesc pentru ca nu sunt nici carpa nici subiectul (in sens clinic, nu gramatical) nimanui. Nu am dat report la al tau, Iris, dar voi da, daca se continua in aceeasi nota. Salvez in continuare mesajele. V-as fi recunoscatoare daca ati incheia subiectul R. pe acest forum. Nu este decat un balci de prost gust. Multumesc PS Multumesc cui mi-a sters numele din mesajul lui D, desi sunt dezamagita ca doar atat s-a gasit a fi in neregula in privinta acelui mesaj.
Las ca noi il incheiem si apoi vine cineva si-i face bump in fata again si din nou . http://www.imdb.com/title/tt2258281/?ref_=sr_1
In legatura cu filmele, dromaderu, sa imi spui ce parere ai dupa ce vezi Fear and Loathing in Las Vegas. Recomand si A Clockwork Orange, al lui Stanley Kubrick. http://www.youtube.com/watch?v=HI-mDTdeKR8
Singura parte interesanta din tot ce se discuta aici (comentariile pro/anti rebecca_uk) e treaba cu indianul . 500 de lire cred ca e numai "upfront cost". Dar o sa vada el cand vor incepe sa-i vina "facturile" lunar
Nu am apucat sa scriu in topicul lui Basescu ... reactia noastra de aici din Leyton la thread-ul deschis de Base :
...e bine ..macar stie omul pt ce se trezeste dimineata ... -limba- ..cand mai vorbesti cu el la telefon, trasmite-i din partea mea, multa putere de munca !!! -ras2-
Eu ma dreg ca am avut teatru ieri. Astia cica fumul de la gratar nu e bun si mi-au dat antidot. Pinot Noir. Da' a fost bun.
Da nu mai da astia nici un Dallas sau Tanar si nelinistit ceva?...stai geana aici sa vezi daca te contreaza careva cu ceva? Adevaru-i ca, m-a binedispus toata ziua de azi la munca, de cate ori ma gandeam, cum ar juca unii prin parc "ratele si vanatorii" -ras2- Da am zis ca, daca o bag la perle, faci v'un infarct ceva... -ras4-