E un pamflet, o gluma intr-un ziar de umor. Acum daca sunt olimpici trebuie sa ne lipim pe pereti postere cu ei?
Aia din stirea TNR nu sunt reali. Deci nu isi bate nimeni joc de nimeni. E cumva o masura a invatamantului romanesc, care sa fim sinceri e la pamant. Si ca sa nu zici ca vorbesc prostii, iti ofer la orice ora date statistice, date reale. Nu le pun publice pana nu le cere cineva, pentru ca s-ar putea intelege ca am ceva cu romanii. N-am. Am ceva cu adevarul. Care n-ar trebui sa ne deranjeze, indiferent ca ne e favorabil sau nu.
Pot fi ignorati, cel mult. Voi stiti cat de mult invata copiii aia? Poate parintii n-au bani de paine pregatindu-i suplimentar. Poate sunt genii. In orice caz, nu asa trebuie tratati. Rusine Times si cum i-o chema si adeptilor lor! Disgusting!!!! # -nuuu-
"Voi stiti cat de mult invata copiii aia?" Care copii? Aia din stire nu sunt reali. Nu exista. Cum sa fiu mai clar de atat?
Rebecca , ce e cu tine? Chiar totul iti displace? Daca umorul moare atunci tot restul e mort pt poporul Roman! Apoi gag nu stiu cat o fi un site ciudat, dar sa consideri ca si Academia Catavencu, Catavencii, timesnewroman sau "aud voci" sunt varza .... E o problema!
Cred ca exageram. Uite, nevasta-mea e fosta olimpica. Sa intelg ca n-ar trebuii vreodata sa fac baza sau sa glumesc pe tema asta?
Exact, e o problema. A mea. Daca subiectele de inspiratie sunt atat de limitate, atunci sunt limitati si mediocri ei, si am tot dezgustul pentru ei. Chiar am sa le scriu, chiar daca-i va durea la doi metri in fata...'creierului' cu care gandesc, ca sa ma adaptez limbajului lor si al adeptilor. Lamai, are cineva de vanzare? -nuuu- Gata, mi-am spus oful. Oricum, n-are importanta. -plans2-
@ TheMann Ai spus ca e o idee buna topicul , corect! Dar cat de buna mai e ideea asta cand vii si spui niste pareri personale ca fiind reguli generale? Am spus-o si o repet : experienta personala nu e regula Daca tu nu ai primit credit card pt ca n-ai avut cont nu stiu de care , spune-o ca pont ! Nu ca e o regula pt conturile simple sa nu primeasca creditcard! Daca tu ai auzit prin vazduh nu stiu ce despre a lucra pe excavator tine pt tine pana cand esti sigur de ce spui! Atitudinea asta de atotstiutori e daunatoare rau! Normal ca nu vreau sa se ajunga la cum sa-ti cumperi oystercard, dar vreau sa stie armata asta de studenti facuta peste noapte ca au reducere la transport , de ex!
Normal ca nu ma deranjeaza, e o gluma. Cred ca nu exista categorie socio-profesionala care sa nu fie satirizata, luata la misto, etc. E ca si cum s-ar supara politistii pt ca exista bancuri cu ei. Relax, smile! E vineri!
Radu, ti-am zis ca te apreciez mult... Daca ti se pare interesanta, dezbate ideea. Dar ca ironie sau sarcasm, nu prinde. Felicitari sotiei! -bravo- - eu nu am fost olimpica la scara inalta, insa am trait printre ei, cunoscandu-i si ca elev si ca profesor.
Se pare că până și eu o să fiu nevoit să folosesc funcția ignore . Pai nu tu ai vrut topic pentru a ajuta romanii ? Dacă scriu ceea ce ai zis , vii și te legi de mine că mă cred deștept . Uite , să te satisfac , renunț la acest forum . Poate așa o să te simți în largul tău . /editat
Am spus-o si o repet Clasici: Caragiale, Creanga Actori: toti cei care nu mai sunt+ cativa ramasi Actuali: Divertis, Cronica Carcotasilor, (la limita) Mondenii. Restul...amatori. Umorul e o arta, nu toti care-l practica se si pricep.
De ce nu prinde? Aseara citeam amandoi presa, a citit si ea articolul respectiv, am ras impreuna si am trecut mai departe. Si eu mai glumesc cu ea cateodata si o bazai pe tema asta. E doar o gluma si atat. N-am cum sa dezbat o gluma. Tine de gusturile fiecaruia. Merci mult pt aprecieri, respectul e reciproc
Citand un clasic in viata : Abuzul de lamaie poate dauna grav la un moment dat. De unde atata incrancenare pt nimic ? p.s. Si un amator poate avea valoare, amatorismul reprezinta o faza prin care trece orice artist, creator, sportiv, etc