Lipsea de pe forum un topic in care sa nu fie nevoit sa fie nimeni ontopic. Voiam de fapt sa va intreb daca se observa si la voi ca ninge pe site. Si voiam sa va intreb daca vad eu gresit sau chiar si-a schimbat theman avatarul?
Re: Topicul despre nimic La mine ninge si pe site si a nins si afara ... cat despre avatarul lui "theman" ma apuc sa caut sa-l vad ... Stai ca acum am observat directia fulgilor de nea se schimba dupa cum misti cursorul pe ecran ... super tare Dane !!
Re: Topicul despre nimic nu's eu responsabil de zapade de aci. Mergea si un colind cand intrai pe forum, dar parca era prea de tot. Caut fesuri de mos craciun acum, sa vedem cum le impart.
Re: Topicul despre nimic De treaba fulgii astia -nu-ma-uit- m-au dus in eroare. Citeam topicul lui NASHU999, in care gasise eventual loc de munca. Au inceput sa-mi fuga ochii dupa fulgi, credeam ca este un defect la site -bravo- Posibil sa fie obositor la ochi pentru cei care stau mai mult pe site si citesc mai mult dar poate le trece (iarna e scurta in UK -nu-ma-uit- )
Re: Topicul despre nimic sa-mi schimb avatarul ? activitatile unor romani din UK nu difera mult de ce facea avatar-ul meu in film
Re: Topicul despre nimic E si asta o modalitate de face un compliment. Asta in cazul in care ai vrut sa faci un compliment.
Re: Topicul despre nimic O mica atentie pentru theman: @danielpix - te vad fotograf. In ziua de azi, fotografia fara photoshop e ca nunta fara lautari. Sa-mi dai si mie niste poze sa ma joc cu ele
Pai zi asa bre, ca ai pus fulgii adica, ca am zis ca-mi slabeste dreac vederea, sau ca am v'un puseu de tensiune ceva... -ras4-
Eu daca regret ceva e faptul ca se termina campania rectorala in mai putin de 24h… In alta ordine de idei, e adevarat ca e din ce in ce mai greu sa obtii NINO… sau, se lasa cu bataie de joc la aplicatiile de carduri colorate… Totusi, in vremuri de restriste nu te opreste nimeni sa-ti aplici un tratament de tonifiere: http://tinyurl.com/am84e9q