buna tuturor, ceva idei, oferte pentru august bank holiday? ideile pe care le aveam sunt foarte scumpe, in special zborurile... daca a gasit careva ceva oferte de zbor poate ne impartaseste si noua celorlalti... nu prea conteaza zona, distractie sa fie...
Pe ultima suta de metri poti alege oferte de ultim minut de la : lastminute.com holidayhypermarket.co.uk travelsupermarket.com directline-holidays.co.uk
daa... mersi spin de informatii... verificasem cateva situri inainte sa postez pe forum... ma gandeam daca are cineva vroe sugestie, poate cei care au fost plecati bank holiday-ul trecut pe undeva... noi am fost intr-unul la paris, iar in celelalt in alpi pt acest bank holiday ma gandeam la o escapada scurta undeva la plaja, dar cum am mai spus, zborurile destul de scumpe... :S anyway, raman cu ale mele cautari... si sunt deschisa la sugestii
motanik a scris: Deocamata nu, desi ceea ce se intimpla in jurul nostru este o constant reminder a "ceea ce ar putea sa fie". Faptul ca inca mai avem 2 slujbe ( si eu si sotul) ne permite inca sa putem calatori asa ca intotdeauna. Vara asta am fost in Cipru ( unde ne-am casatorit), Spania, Romania ( se pune?) si in Oct mergem in luna de miere in Australia. Nu se stie niciodata ce fa fi la anul, poate nu ne vom mai permite atunci, asa ca avem de gind sa ne bucuram de ceea ce avem acum, in prezent si sa nu " take it for granted" !