Scrie tu cuiva de aici cu niste cuvinte din astea care nu conteaza. It's confusing, man...Nu mai polemizez cu tine... -cmon- mon-
Cata, hurt este neregulat si are 3 forme identice: hurt-hurt-hurt. Sorry...De fapt se mai foloseste aceasta forma, dar ea este considerata nonstandard(adica nu poate fi folosita oficial) "From the 15th century to the mid-19th century, hurted was used as a standard alternative to hurt and various other spellings as the simple past tense and past participle of to hurt. From the late 19th century, well-known writers have rarely used it except in jocular fashion or in works for children. It is now nonstandard." http://en.wiktionary.org/wiki/hurted
Good to see you again! Am gasit aceste cuvinte. Unele sunt scrise corect, altele...nu prea. Ma ajuta cineva? deceive definate foriegn seperate nuisance beleive eigth sieze neccessary skillfull creeture beggining interupted plesant ordinery anceint Thanks a lot.
Haideti, nu se baga nimeni? Nu trebuie sa fie toate. Majoritatea au fost "tratate" pana acum....Uitati-va un pic in urma, pls.
deceive / definite / foreign / separate / nuisance / believe / eight/ seize / necessary / skillful / creature / beginning / interrupted/ pleasant/ ordinary / ancient
through =prin/tre (thru) thorough= minutios (thoro) truth=adevar (tru'h) tough= dur (taf) though= desi (thou) thought= gand (thot) -p3- 3- pronuntie aproximativa ( th cu limba intre dinti ,nu?!? -tamtam- amtam- )
Da, super. (sau cu creionul intre dinti) Sunteti gata pt. o noua lista? secondary detatch calender parlament terific miscilaneous mineature parallel exagerate dissagree cuboard poisanous lesure brakeable caucious marvelous chocalite Cine o devanseaza pe Splash?Sau poate vrea sa-si pastreze -crown- rown- P. S O mica rugaminte: nu uitati sa EVIDENTIATI!
secondary detach calendar parliament terrific miscellaneous miniature parallel exaggerate disagree cupboard poisonous leisure breakable cautious marvellous chocolate
Atat si era parliament. Felicitari. Iti pastrezi -crown- rown- -dance- ance- Felicitari si Tess, sa nu uitam ca acestea sunt cuvinte cu dificultate crescuta la scriere. Mai ales miscellaneous pronuntat /misileini?s/. By the way, cum se traduce acest cuvant?
Pana va mai ganditi la traducere, iata un nou tip de exercitiu: w--ght misch--f n--ce shr--k retr--ve c--ling rec--pt cash--r conc--t r--ndeer ch--f Ati ghicit!Trebuie sa completati cu ei/ie. Good luck! si -takecare- akecare-
-weehee- eehee- Corect. 10 de 2 ori. Offtopic Am stat 2 luni in Worcester. Ontopic Te rog sa preiei stafeta pt. ca acum esti -crown- rown- -thankyou- hankyou- P.S. Sunt asteptati si domnii sa participe si sa propuna. P.P.S Nu uitati de evidentiere. E important sa sara in ochi. -thankyou- hankyou-
merci rebecca. ufff! m-ai lua -nr1- r1- t pe nepregatite. nu ma steptam sa fiu -nr1- r1- . sa vedem. cine stie alfabetul fonetic? A for ..., B for....
O sa fie putin mai grelut, deoarece nu avem simbolurile pe forum... Sugestie: eu mai "fur" simboluri din Word, asta in caz de vreti sa va incumetati... Eu va urez succes, daca nu, sunt sigura ca Tessa va fi draguta si ne va ajuta.