Ce parere aveti despre asta ? 1 minut pe google arata ca prin nu stiu ce an Franta folosea dreptul de veto impotriva discutiilor cu Turcia, acum mai recend nea Holande a schimabt foaia. Cyprus s-ar opune tot cu veto cica. diliul asta de Cameron cica ii vrea neaparat in UE, ba mai mult e ''iritat'' de ritmul incet al discutiilor. Parerea mea e ca n-au ce cauta in UE, doar pe motiv ca au o religie care e cam impotriva multor libertati, si cum se vede foarte violenta. Unde mai pui ca Au atacat Ciprus prin 1974 ? parca inpotriva vointelor internationale. Mai recent au un cazier al drepturilor omului plin de catastrofe.
Daa, cam au niste bube turcii la mai multe capitole, dar nimic insurmontabil. Eu n-am nimic cu ei. Un suflu proaspat de kebab, rahat, ghiudem si simigi ar fi binevenit. He, he! Ce chefuri faceam odata la Istambul! Cu 10 dolari de caciula o faceam lata pan' la ziua. Am auzit ca nu mai e asa. P.S. Topicul de papa ar avea numai de castigat.
Ce ? Anyway..mai este un aspect. Tucia are niste granite destul de mari, cu niste state pline de islamisti.. Cine ar opri o tona de radicali sa intre in UE via Turcia ?
Daca intra in UE, granita va creste de 6 ori ca lungime, de la 2 tari Bulgaria/Grecia la 5 tari Iran, Iraq, Siria, Georgia si Armenia. Tari foarte populare ca destinatie turistica pt. schimb cultural...in principal in fabricatul de pocnitori, petarde, daca intelegeti ce vreau sa zic. -da-da- .
Salut, Turcia se chinuie din 1987 sa acceada in EU, au facut ceva progrese, nu stau rau la capitolul economie, insa mai au de lucrat la multe capitole.... Pe 1 iulie 2013 Croatia va deveni membra deplina al Uniunii Europene, iar britanicii au anuntat deja ca vor impune restrictii pe piata muncii croatiilor.... Toate cele bune, Bivo