Salut. Eu lucrez aproape de Deansgate. Daca e in drumul tau spre casa putem iesi la o bere dupa o zi de munca.
Salutare, noi locuim in Altrincham, la 10 min de Manchester, suntem aici de 2 ani si pot spune ca imi place la nebunie oraselul asta. De curand am mai gasit romani care stau aici, cam 10-12 si aparent mai sunt destui de care nu stim. Altceva ce sa va zic....job-uri sunt depinde ce si unde cauti, pana acum nu am avut probleme in a gasi un loc de munca....in ceea ce priveste pub-uri si club-uri sunt si aici destul.
Se pare ca sunt destui romani si in jurul Manchester-ului, poate ar trebui sa facem o intalnire pe aici, decat Londra pe 12 mai. Andrei.
Salutare si noi suntem de prin zona.Ashton under lyne,mai bine zis.Sunt romani la greu aici si in Salford si in Manchester.Noi suntem de 6 ani aici .ne place zona e acceptabila ca nu e scumpa.
Asa e ,Daniela, e greu cu copil .Cat de mare e copilul tau?Al meu e in cls a 4 si suntem doar eu si sotul aici.Locuim in Ashton Under lyne.Suntem de 6 ani aici.si ne descurcam binisor.Nu prea vizitam barurile si restaurantele ca ti trebuie bani acolo,noi mergem doar duminica la biserica din Leeds,unde este o biserica romanesca si e foarte frumos acolo.Si in rest suntem familisti.Majoritatea timpului il petrec cu familia e cel mai pretios timp.
eu locuiesc in stoke-on-trent care ii aproape de manchester da nu prea is romanii in stoke ca ii un oras cam mic. -nervos-
Buna! Mai e cineva pe aici (forum...Manchester). Sunt nou venita in UK si as avea nevoie de ceva ajutor in ceea ce priveste cum merg lucrurile, care e viata pe aici. Multumesc mult!
Salutare, suntem un cuplu si vrem sa ajungem in Manchester in jur de 25 oct. M-ar interesa cum gasesc o cazare, eventual un ajutor privind deschiderea unui cont sau ocuparea unui loc de munca.
Salutare, in cateva luni, aterizam si noi prin Manchester Este cineva asa dragut sa imi raspunda la cateva dubii/intrebari? Am cautat, ne-am informart, sa zicem ca suntem pregatiti, dar tot as mai avea cateva intrebari care ma apasa. Va multumesc, toate cele bune.
Salutare tuturor romanilor din Manchester Am aterizat si eu de 3 luni in Machester si in Oct vreau sa imi aduc sotia si baietelul sa locuiasca cu mine. Cautam un cuplu/familie cu care sa impartim o casa. Momentan nu imi permit cu un salariu sa platesc chiria/avans pt o casa + facturi + sa traim Suntem o familie tanara 29/30 ani, dar cu capul pe umeri si avem un baietel de 1 anisor Cei interesati ma pot contacta la 07553878549 Daca nu raspuns inseamna ca sunt la munca, dar imi puteti lasa un mesaj Va multumesc, Gabriel