Buna! Locuiesc in Sheffield de anul trecutam fost de cateva ori in Doncaster la Lakeside....daca nu ti se pare prea departe Sheffield, cine stie, poate ne vom putea intalni la o....vorba si-o cafea. Vanda -hello- ello-
buna eu locuiesc in retford,cam la jumatate de ora de doncaster.poate putem sa ne intalnim la vreo cafea -takecare- akecare-
doina 21 Locuiesti aproape de mine.Eu mai exact locuiesc in finningley.M-am uitat pe harta si esti chear langa mine.Daca vrei sa ne intalnim vreodata trimite-mi un mesaj pe privat si o sa iti las id meu de mes sa mai vorbim. -hi5- i5-
buna alexandra de abia acum mi-am verificat mes si am vazut ca am primit unul de la tine am putea sa ne intalnim weekendul asta daca poti,sambata sau duminica.ai putea sa iei un tren sau un autobuz pana in retford si putem sa venim sa te luam noi de la gara sau din statia de autobuz(depinde cu ce vi)asta este nr meu de telefon 07896118015 si daca vrei sa ne intalnim trimitemi un sms si putem sa stabilim cand si unde sa ne intalnim. sper sa aud vesti de la tine curand -takecare- akecare-
bunaa este cine din new castle plsss vreau sa vb cu cineva din new castle -hello- 2.8. Postarile trebuie sa fie strict pe tema subiectului/forumului. 2.9. Nu este permisa postarea aceluiasi mesaj in mai multe subiecte/ forumuri. Raluca, ti-am mentionat mai sus 2 reguli ale Regulamentului pe care tu le-ai incalcat. http://www.romani-online.co.uk/componen ... ic,1624.0/ -> Lectura placuta. moderator goddess -staycool- taycool-
Re: romani in zona sheffield Buna Vanda .mai esti in sheffield? noi suntem un cuplu locuim tot in sheffield ...poate avem ocazia sa mai discutam pe site. -takecare- akecare- .pupici
Buna Elenida21! Da,mai sunt in Sheffield.Poate reusim sa ne si vedem daca-ti face placere.keep in touch! -hello- ello-
sigur...cand si cum ...tu de unde esti ce orash ...eu sunt in scunthorpe...ne putem intalni la jumate de drum
am locuit 2 ani in doncaster pe gordon street langa gara si frenchgate si am lucrat in lakeside village!
Salutare sper sa fi postat unde trebuie -limba- Caut o chirie sau pe cineva cu care sa stau in zon Doncaster. Ma poate ajuta careva?