Buna,spune mi te rog cum e in Kent? ajung si eu pe 28 feb,ma duc in Gillingham,Kent Madway Maritime Hospital,ce autobuz ajunge acolo?-nu-stiu-
La o simpla cautare cu Google, primul rezultat facea referire exact la intrebarea ta. http://www.nhs.uk/Services/hospitals/Ma ... px?id=1268
Bine ai venit in Kent , sper sa iti placa pe aici . Romanii cei mai multi sunt in Canterbury si Tunbridge Wells ( unde sunt si eu ) . Daca te putem ajuta cu ceva , da-ne de stire -limba-
cu sutele in Canterbury la universitatea crestina , aici in Tunbridge Wells sunt o m are parte din cei ce lucreaza in Londra , sunt familistii in general in timp ce in Canterbury sunt tinerii
Salut, eu sunt din tunbridge wells, cunoaste careva dintre voi un loc de munca prin apropiere( maidston sau alt oras)....
Sall, eu momentan locuiesc pe laga Maidstone de o luna si caut ceva de lucru, eventual si cu cazare daca se poate, posed permis conducere cat B.
Re: ROMANI IN gravesend,kent? Hello ,oameni buni. Este cineva prin gravesend,kent sau apropiere? Asa nevoie as avea sa discut cu cineva....
Si eu locuiesc langa Maidstone,dar lucrez aici,sunt locuri unde romanii se intalnesc,vorbesc schimba pareri,ma refer in zona.
Buna ...m-am mutat de curand in Kent si din pacate mi-am lasat toti prietenii in urma...in Londra...mi-ar place sa fac altii noi. Sunt o mamica cu 2 baieti -2 si 6 ani si daca mai sunt mamici in zona mi-ar face placere sa fac cunostinta eu locuiesc in Rainham