orice magazin de electrice are asa ceva. mai marii B&Q / Homebase Tesco/ Sainsburys sau altii gen Wilkinson / Poundland / 99p...
Ms o sa încep sa caut unu din magazinele alea in jurul meu App eu stau in dorset, mai sunt ceva romani prin zona ?
Re: cazare in bournemouth Cazare in bournemouth Suntem un cuplu tanar,muncitor.Ne place liniatea si curatenia. Tocmai ne am mutat intr un apartament si ne cautam pe cineva sa stea cu noi,de preferat fata. Apart este situat la 5 min mers catre centru,intr o zona linistita. Astept pe cei interesati sa ma contacteze. Multumesc!
Salut, eu as vrea sa vin in Bournemouth in ianuarie pentru un curs "study and paid work in hospitality" la Flex Academy.A auzit cineva de aceasta scoala?A mai facut cineva cursuri la ei?http://www.flexacademy.co/ Multumesc anticipat.
Re: Cazare in Bournemouth Salutare -da-da- Camera mobilata la 5 min de centru in Bournemouth. Zona linistita. Parcare,internet. Daca este cineva interesat: 07440383999 ursulica_81@yahoo.com Multumesc! Iulian.
salut, as vrea sa vin in anglia,mai exact in poole sau acea zona si as vrea sa stiu cum e cu locurile de munca acolo,se gasesc usor sau in ce domeniu se gaseste mai usor? chiriile cum sunt(pentru o singura persoana)? tin sa precizez ca limba engleza nu i o problema.
Salutari buna victorita,sunt romani in zona iar viata e frumoasa aici.o sa ti placa.gasesti joburi peste tot.o sa te acomodezi imediat.eu sunt aici de 2 ani si as mai sta inca 200))