nimeni, nimic? Scoala de pe '28 the parade' apartine de Cardiff and Vale College, colegiu care este acreditat si pe lista ukba...
Pentru romanii din Cardiff si imprejurimi: http://www.romani-online.co.uk/calendar ... uarie-1859 O ocazie sa va intalniti
Da, chiar am citit recent despre acest festival. E chiar interesant evenimentul acesta. Si noi suntem in Cardiff, adik eu impreuna cu sotul meu si cu baietelul nostru. Ne-ar placea sa mai cunoastem si alti romani de aici. Va pupam pe toti!
Buna dimineata, ma numesc George sunt din Bucuresti si destinul m-a adus de curând in Cardiff, am numai 39 de ninsori si mi-ar face plăcere sa cunosc oameni de calitate si bun simt.
Salut,sunt dragos din bucuresti m-am uitat dupa locuri de munca in cardiff si m ar interesa sa ma mut si eu in cardiff m ar interesa o camera in share house daca stii ceva? sau pe cineva care stie ceva despre o camera de inchiriat?
Salut,as vrea sa ma mut si eu in cardiff,o camera de inchiriat in share house stie cineva un sfat ,o parere ?
Re: Romani din Cardiff Buna , ma gandesc serios sa ma mut si eu in cardiff tu cum te ai adaptat? cum ti se pare orasu? Dragos