Hanescu s-a calificat in turul 3. Pe sport.ro e meciul dintre Del Potro si Hewitt, am inteles ca mai tarziu il vor da in direct pe Crivoi cu Davidenko.
Felicitari lui Victor,acum,dupa!!!,putem spune,victorie destul de usoara,in trei seturi, din cate stiu EU, el este pt prima oara in aceasta faza a competitiei, LA MAI MARE/MULT!!! rEVENIND LA sORANA,am vazut cateva minute din meciul Azarenkai,loveste destul de bine,are si ascendentul moral,dar,cine stie,Sorana vine si ea dupa turul 3 la RG,poate-poate,se poate!
4 tururi la RG a facut Sorana anul asta. Azarenka e intr-o forma de zile mari, sper totusi ca Sorana sa-i fi descoperit atuurile. In cateva minute trebuie sa inceapa partida ei de dublu. Crivoi se indreapta spre infrangere, din pacate.
Sorana si Azarenka vor juca al doilea meci de la 13.00 pe centre court (dupa Federer), meciul va fi transmis in direct pe sport.ro. Update: Sorana si partenera ei de dublu, Caroline Wozniacki, s-au calificat in turul 2 la dublu.
Dupa un prim set pe care l-a pierdut la tiebreak (mare pacat, ar fi meritat sa-l castige mai mult decat Azarenka), setul 2 a coborat putin stacheta Sorana si a pierdut cu 3-6. Pacat dar felicitari pt performanta de a juca turul 3 la Wimbledon. Ramane la dublu unde aseara s-a calificat in turul secund.
Foarte talentata este Sorana si mai ales confidenta , mi-a facut mare placere sa o urmaresc azi jucand , cred ca vom mai auzi de ea!