Buna tuturor.Voi aveti aceleasi probleme?Mi-e mi se incarca exagerat de greu aproape 15 sec. si nu numai atat ,in timp ce incarca ,blocheaza si alte pagini.Nu sunt singurul care pateste asta! -nu-stiu-
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e Am mutat topicul la categoria corecta. Multumesc pentru notificare. Poti da mai multe date te rog despre sistemul de operare pe care il folosesti si browser? Multumesc
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e Folosesc Google si wxp dar nu sunt singurul care pateste asta.Am sfatuit pe cineva sa intre si mi-a zis ca nu intra din cauza asta!1
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e @albea - ieri dimineata rula un update, iar update-urile la treburi compliucate de pe server am inteles ca dureaza cam o ora. @wicent - am testat in mai multe browsere de pe mai multe sisteme de operare, se incarca normal. Browserul tau este Google Chrome?
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e Dane nu te necaji,eu sunt in Spania ia saptamana viitoare imi schimb domiciliu la Londra si am sa-mi dau seama atunci daca e ceva cu leptopul meu!
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e Si eu am patit cu Mozilla ieri seara, sa incarca foarte greu. Azi e ok. Alte site-uri se incarcau normal.
Re: Probleme cu site-ul Romani Online ,Timpul de incarcare e @albea - ieri dimineata rula un update, iar update-urile la treburi compliucate de pe server am inteles ca dureaza cam o ora. @wicent - am testat in mai multe browsere de pe mai multe sisteme de operare, se incarca normal. Browserul tau este Google Chrome?