Merge/merge, nici o problema,si aici, l-as mai intreba pe Dio, ca tot mi-a recomandat ceva legat de cholesterol, -asa-asa- si dansul, cu ceva cunostinte avocatesti poate cunoaste... pot cere proces de divort daca adun poze din astea? -nu-ma-uit- Adica, sa fim seriosi...se poate numi asta cina? -ras2- Mai suntem pe timpul impuscatului? cand omora lumea porci (adevarati ma refer) la greu????
Porcul nu reprezinta un sistem de viata tocmai holistic, ca sa ma pronunt oarecum plastic… Uite un citat tot din Tarantino... pe filozofia animalului murdar (swine) dar fara cholesterol: http://www.youtube.com/watch?v=c0zJSgHDnpw
F..k, I have to review my lifestyle! And, surely, to see again this movie! That's a MUST! -ras4- How did you like Django? If.
sa speram ca peste 50 de ani, un user al forumului romani-online.co.uk va completa postul asta, reactualizand fotografic locatia cu pricina :
Merci! Superbe si fotografiile tale cu pasarelele Ce scule folosesti? P.S: de ce nu incerci un crop la foto cu pasarea care are ceva in gura? cred ca ar arata mai bine
Cred că am mai zis pe aici: un bătrîn 400D fie cu un 70-200L F4 IS, fie un 60mm macro. Uneori, de nevoie, mai trag și cu 18-55 IS P.S. De lene, evident. -ras4-
Batran, batran dar isi face treaba. Sau ma rog, tu il faci sa-si faca treaba Mai sunt pasionati de foto pe aici? Cred ca ar fi interesant daca ne-am putea organiza sa facem o iesire de un weekend la fotografiat