0.3 C
London
Sunday, November 28, 2021
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Discussion in 'EMIGRARE' started by bivo, Nov 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. miriana

    miriana New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    la pasii astia sa nu stati sa dati in continuu click

    14.Alege perioada in care vrei programare
    15.a)Daca scrie ca nu sunt locuri, click pe Search another dates si repeta de la pasul 14

    folositi

    http://run.imacros.net/?code=VEFHIFBPUz ... 9jYXRpb25z

    aveti nevoie de firefox si imacros si da singur click pana gaseste un slot liber sau pana da o eroare. folositi Play (Loop) dar puneti o valoare mai mare decat valoarea initiala "3" .

    deci scriptul da singur click pe <NEXT> si <Search another dates>.
    orele in care se pun sluturi pe site sunt 8-10 si 15-17 cu aproximatie.

    multa bafta.!
     
  2. roxana roxana

    roxana roxana New Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    buna,am vazut k ai postat pe forum un mes de programare la croydon;eu incerc de sapt sa ma programez si telefonic si online si am incercat si cu mr john dar ghinion s-a stricat sistemul exact cand tb sa primesc confirmarea.problema e k am nevoie urgent de o prog altfek imi pierd job-ul;crezi k ma poti ajuta sa-mi fac prog(bineinteles contracost)
     
  3. miriana

    miriana New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    si eu de ceva timp ma chinuiam cu manual click si pana am gasit chestia asta cu iMacros si a dat click automat pana a gasit liber. asa ca marti am interviul. ideea e ca da click mult mai repede decat dai tu manual. de asta am pus astea pe forum ca sa ajut si pe altii :)
     
  4. daniela222007

    daniela222007 New Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dupa lupte seculare cu site-ul am reusit sa-mi fac si eu o programare si vroiam sa intreb si eu acelasi lucru? E de ajuns doar confirmarea prin email?
     
  5. pop1982

    pop1982 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    574
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    da iti notezi numarul de referinta si e suficient. Bineanteles ca trebuie sa ai formularul completat si actele necesare. Multa bafta
     
  6. Laura Oros

    Laura Oros New Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Heya!

    La aproape 2 saptamani dupa ce-am fost in Croydon, m-am gandit sa scriu si aici ce-am patit, poate vreo informatie ajuta pe cineva - am aplicat pt YC, ca student.

    Am ajuns la Border Agency cu jum de ora inainte, am avut doar confirmarea de pe email si a fost suficienta. Dupa ceva minute de asteptare, am inaintat intr-un sfarsit la o tanti, Counter 17 parca. Ea mi-a verificat inca o data confirmarea si pasaportul. Dupa cateva click-uri si-a dat ea seama ca nu era appoinmentul bun. Say what?! -wow- A inceput sa balmajeasca ceva de FMOP/EEA, ca n-am facut pt ce trebuie programarea si ca nu poate sa faca nimic, trebuie sa imi fac alta programare.

    Am iesit si eram gata sa ma intorc acasa. Dupa vreo 5 minute m-am gandit ca, daca tot sunt acolo, pot macar sa ma cert cu cineva. Am intrat din nou, am aratat acelasi mail la intrare si m-am dus de data asta de Information Office. Acolo am dat de un nene f amabil care mi-a confirmat ca appointmentul meu era corect facut si a vorbit cu colegii lui sa ma lase sa intru din nou, la alt counter. Acolo mi s-au verificat iar rezervarea si pasaportul, de data asta cu succes, si am trecut mai departe cu un fel de bon de ordine pe care l-am primit. Am urcat la etajul 2 parca si am asteptat sa-mi vina randul.

    Dupa vreo jum de ora, am inaintat la un baiat care mi-a verificat in sfarsit toate actele.

    [Mica paranteza : Vina mea sau nu, nu aveam hartiile de asigurare. Mi-o facusem pe 28 august, la aviva, iar actele trebuiau sa ajunga (conform agentului cu care am facut asigurarea) pana pe 1 sepetmbrie prin posta. N-au ajuns nici pe mail, nici prin posta. Aveam o singura informatie de la el, si anume numarul politei de asigurare si disponibilitatea lui de a confirma prin telefon ca, intr-adevar, am incheiat o asigurare cu Aviva.]

    Ceea ce era si de asteptat, toate celelalte acte erau in regula (apropo, observasem ca a intrebat cineva aici mai devreme : Aveam o hartie de la facultate ce confirma inregistrarea mea, chiar daca efectiv cursul imi incepe pe 19.) Mai putin..hartiile de la asigurare. Am incercat sa-i povestesc ca n-am avut ce sa fac, ca, daca se poate, atunci cand imi ajung, le voi trimite prin posta. Orice ca sa ma nu ma puna sa-mi fac alta rezervare. Nu s-a putut.

    Iar am iesit, dezamagita. Pe drum am tot incercat sa-mi verific emailul, in caz ca-mi sunt trimise macar acolo. Le-am primit si am cautat cel mai apropiat centru de printat si le-am scos color, cu gandul ca poate nu se prinde nimeni.

    M-am intors la Border Agency, pt a 3a oara, deja toata lumea se obisnuise cu fatzaiala mea -ras2- si am trecut direct la ultima etapa. I-am aratat hartiile cu asigurarea, evident ca s-a prins ca erau printate si nu originale, dar totusi mi-a trimis dosarul mai departe.

    Peste vreo 2 ore, m-a chemat iar si mi-a inmanat o hartie. Tot dosarul meu a fost trimis la Sheffield pt "further enquiries". Deja eram -plans-

    Ma rog. Dupa vreo saptamana am primit deja scrisoare din Sheffield cu o singura cerinta : documentele originale de la Aviva. Ceea ce ma face sa cred ca restul dosarului era in ordine.

    Ieri am pus si documentele intr-un sfarsit la posta si acum astept -nu-stiu-

    Sa vedem -limba-
     
  7. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @ Miriana - postarea asta e una din cele mai utile din acest topic. Voi testa chestia asta si revin cu un feedback. (Sunt convins ca "functioneste" din moment ce tu ai reusit.)

    Numai bine,

    K.
     
  8. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    12.Completeaza formularul pe care aplici
    13.Completeaza numarul de dependenti
    14.Alege perioada in care vrei programare
    15.a)Daca scrie ca nu sunt locuri, click pe Search another dates si repeta de la pasul 14.

    Revin cu feedbackul meu. iMacros la mine nu functioneaza cu ai descris tu, Miriana. Cand ajung la pasul 15, siteul ma duce inapoi la pasul 12 (si nu la 14). Setarile sunt 99999, si Play Loop. La pasul 14 nu completeaza " I am available from" numai "I am available until". Asta influenteaza succesul?

    Numai bine,

    K.
     
  9. miriana

    miriana New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    daca intampinati probleme sau alte chestii dati prima data 14 > 15 o data manual si apoi merge pe automat ... eu am folosit pt 2 aplicatii si nu a fost nici cea mai mica problema :D
     
  10. lucinico

    lucinico New Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    miriana,
    multumim pt 'tip' - e super tare.
    o intrebare - presupun ca daca gaseste appts available se opreste si nu isi face in continuare pasul 14?

    ps - data cea mai indepartata la care se poate face programare este pana in 6 saptamani (42 zile),nu?
    multumim mult :)
     
  11. miriana

    miriana New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    daca scriptul intalneste orce alta eroare sau alt ceva in afara de 14 sau 15 se opreste
    ideea e sa fii cu ochii pe el si in momentul in care gaseste sa aplici cat de repede poti
    cand esti la pasul cu alegerea datei ... alege toata perioada posibila. din cate am vazut eu, ei baga doar in saptamana viitoare ... in rest nu am vazut nici macar un loc liber

    deci cred ca baga doar pt perioada scurta
     
  12. nico300775

    nico300775 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nu reusesc sa ma programez neam pentru interviu desi am dat pina pe data de 16.12.
    ma poate ajuta d-l Jhon cumva?
     
  13. compaol

    compaol New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Te salut prietene, foarte tare chestia cu iMacros, insa cam greu cu repetarea pasilor... mai precis cand ma astept sa revina de la "Search another day or location" la "Tabelul cu date", imi sare inapoi la tipul de formular pt. care vreau sa aplic... Daca nu iti cer prea mult, ai putea sa dai Copy-Paste la codul-sursa pe care l-ai implementat si care ti-a functionat? Ar fi util pt. toti de aici si chiar daca nu iti garanteaza succesul pana la capat, macar ai ocazia ca cautarea sa se faca mult mai rapid.. de 3 luni aproape nu reusesc sa "vad" macar un slot liber pt. mine si nevasta-mea (eu am blue-card permanent), sotie care sta aici cu mine in Wales si nu se poate angaja pana nu aplica pt. BlueCard ca si dependenta de mine... telefonic ce sa mai zic, cand am ocazia si prind linia, nu apuc nici sa salut ca ma si intreaba daca sun pt. programari... ca apoi sa imi zica (evident) ca nu sunt locuri pana nu stiu cand...

    Multumesc tuturor si bafta la toti!
     
  14. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    kitchi11 wrote:

    compaol wrote:

    Compaol, vad ca avem aceeasi problema. Cred ca au schimbat ceva pe site, pentru ca prima data cand am incercat, mergea pasul 14 si 15. Acuma trebuie sa repeti de la pasul 12. Asteptam si alte incercari/feedbackuri. (Eventual solutii sa mearga in 2 pasi.)

    K.
     
  15. miriana

    miriana New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    codul iMacros :

    TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:formFinderResultsForm ATTR=NAME:formFinderResultsForm:j_id529&&VALUE:Next
    TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Search<SP>other<SP>dates<SP>and<SP>locations


    daca nu mai merge 14-15 cu acest cod faceti astfel
    1. faceti pasii de la 1 la 15 si cand a zis ca nu a gasit loc liber va duce pe 14 sau pe 12 cum zice lumea.
    2. cazul in care duce pe 12 apasati la imacros rec > record si faceti pasii 12, 13, 14, 15. apoi dati stop si va duceti si editati si stergeti randul in care zice sa se duca pe linkul de la ei. (primul sau al 2 rand) apoi dati save si play loop.

    indicat ar fi ca atunci cand gasiti liber sa inregistrati si pasii de dupa 15 :D si salvati cu alta denumire si cand a gasit ceva liber sa completati in 2 secunde. astfel ma mariti sansele sa fie 100% reusita

    sincer nu am reusit sa fac ca toti pasii sa ii pot inregistra. daca cineva se pricepe la programare si stie cum sa o fac rog sa ma contacteze. ma refer in primul rand pasul in care iti cere litere de la cuvantul secret (ceva cu IF) :((
     
  16. Ralukkaa

    Ralukkaa New Member

    Joined:
    Sep 12, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    -trist- mi-am facut cont pe UKBA, si cand dau sa schimb parola imi da ca "this password is not secured". Credeti-ma ca am incercat de la 8 litere pana la 20 combinate cu cifre si nu vrea. Aceeasi eroare over and "over again". Sper doar ca pe 25 sa se rezolve cu site-ul lui Mr John deoarece la telefon m-au rupt, am "top up" cartela de mi-a venit rau !!! au ceea ce numesc ei "premium rate numbers" am fost si am intrebat si sunt toate numerele care incep cu 08 si cu 09. Feriti'va sa sunati de pe mobile la astfel de numere cum au cei de la Home Office -nervos-

    Eu am inceput scoala deja deci ...as avea nevoie de programare cat mai repede posibil. Ma rog la Mr John sa faca ceea ce trebuie la website cat mai repede!!!
     
  17. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @ Ralukkaa, la password ai gresit putin. Incearca sa introduci o parola care sa contina cifre litere si litere mari. De genul - "RamB4t0n".

    Nu ai nevoie de Mr. John, doar de iMacros si un film bun. Pana la sfarsitul filmului o sa ai si programarea. (Citeste mai sus cum sa folosesti programul, e penibil de simplu.) Momentan se fac programari pe 25 si 28 octombrie 2011.

    Mult succes.

    K.



    @ Miriana
    Asa merge acum si la mine, daca stergi linkul care te duce inapoi la pasul 12. Daca si asa apar probleme la cineva o a 3-a solutie e sa copiati aceste 2 randuri:
    si faceti "paste" de cat mai multe ori in fereastra de editare (ideal ar fi sa iasa o coloana de 100+ randuri).
     
  18. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tocmai am incercat sa fac programari pe 25, 26, 28 octombrie si aprox de 6 ori mi-a dat mesajul

    [​IMG]

    Cred ca sunt ceva probleme in sistemul lor, pt. ca programarile nu dispar asa repede. Unele date (26 oct. 2011 - ora 12 de ex.) au aparut de mai multe ori, dupa ce cica au fost luate.
     
  19. DEXTER67

    DEXTER67 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vizionare placuta.Astept cu nerabdare sa ne anunte cineva ca a reusit obtinerea unui loc pina la sfarsitul filmului. -ras2-
     
  20. kitchi11

    kitchi11 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Uite, eu ridic mana:
    - numele filmului "Colombiana"
    - data programarii - 26 oct.

    Cheers -plaja-
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page