Acest carnaval este considerat al 2-lea din lume, dupa cel de la Rio. Scoli de dans latin defileaza in dans, exista care alegorice, lumea se distreaza, insoteste caravanele si danseaza. Intrebarea mea e: merge cineva? poate ne vedem mai multi... -dans- Amanunte gasim aici: http://www.thenottinghillcarnival.com/ - party2- -cu-bine-
Am fost in anii trecuti fiindca e la o aruncatura de bat de mine, in primul an am prins un locusor bun, interesanta atmosfera , muzica faina, mancare specifica... Anul trecuta insa mi s-a parut prea mare aglomeratie, calcare in picioare , asa ca anul asta nu m-am decis inca daca merg sau nu. Tind spre nu.
Salutare, Este posibil sa pot ajunge , asta in speranta ca planurile imi vor iesi cum trebuie -dans- . In cazul in care se face vreo gasca , eu si sotul meu ne putem alatura.
prietena mea zice ca ea a fost o data mai demult la carnaval si ca a fost multa aglomeratie ,nu puteai sa te misti si a fost si violenta . violenta a zis ca se intimpla mai in fiecare caranaval. si daca cineva vrea sa mearga sa incerce the kids day care ar fi duminica cind nu e asa mare aglomeratie ,desi eu ma indoiesc. si noi cred ca o sa venim duminica dar inca nu stim daca sa alegem the hop festival la noi in faversham sau sa venim la londra..
Lume, lumee, iar avem carnaval!... http://www.thenottinghillcarnival.com/ Personal as opta pentru luni, sambata si posibil, duminica am alte planuri.Cine vine? Ati vrea sa ne vedem? -dans- -gratar- -salut- -plaja- -sarbatorit-
rebecca_uk wrote: Eu cred ca o sa scot fetele sambata (seara). E al 3-lea carnaval pe care il prind aici dar nu am fost niciodata. Ce sugerezi? -ganditor-
-nu-nu- Se pare ca schimb planul. Toata lumea cu care am vorbit despre carnaval avea un numitor comun: cel mai bun lucru pe care il poti face este sa NU te afli acolo.
eu vin cu mai multi prieteni romani ,straini de prin oxford , in cazul in care vrei sa dai cafeaua lasa mi nr de telf sau ...
Eu o sa merg astazi. Happy 'Bank Holiday!" -dans- Later edit: Am fost, a fost frumos, ne auzim in curand.