Noi veniti se accepta ? Me+1 . Mai e necesar si booking, by e-mail at bookings@romanianculturalcentre.org.uk ? sau e de ajuns postul aici ? Mersi.
Am veni si noi dar nu am mai fost nicioadata la intalniri pana acum. Se cunoaste toata lumea cu toata lumea si o sa ne simtim izolati?
Va doresc o zi frumoasa, o intalnire foarte reusita, care sa intareasca relatiile dintre romani. Sa faceti multe poze. Sper sa pot fi prezenta si eu...data viitoare. -trist-
nici eu nu cunosc pe nimeni....ideea e si de socializare si sunt convinsa ca organizatorii o sa vina sa ne spuna macar un ''salut '' ne vedem maine !
O intalnire frumoasa si reusita, va urez si eu...Drumul pana la Londra imi ia 3 ore dus si 3 intors... N-ar fi dat prea bine sa vin singura... (io-s mai de "moda veche") iar sotul meu se afla inca in "recovery stage". Voi fi insa cu inima alaturi de voi !! -ma-iubesc-
Hello ! Imi pare bine sa ne vedem din nou, suna bine de tot ideea unui pub cu bere rece dupa eveniment. -asa-asa- Vreau sa vin si eu. -dans- Multumesc, Adrian Anger
Intalnire reusita si sa plecati de acolo mai castigati (fie ca veti castiga o informatie, un prieten, sau cateva ore de relaxare)! -cu-bine-
Super mami/sotie Ellaws! Multa muuulta sanatate sotului, imi pare rau ca nu puteti ajunge! Sper sa organizam inca o intalnire inainte de sosirea verii, daca se simte mai bine sotul poate ajungeti atunci! -asa-asa-