Pana la urma a ramas acum sambata? Eu voi fi plecat pe weekend dar sunt inapoi duminica pe la 4 asa ca daca e duminica ma alatur, daca e sambata va doresc distractie placuta la cei care va intalniti -da-da- -
dreaq, e Sambata, pe 10 adica... am reusit deja sa agat si o prietena a fetei mele... -asa-asa- Vin cu poze anyway...
Pozele le stiu deja -nu-ma-uit- trecand zilnic pe acolo -nu-ma-uit- Va doresc distractie placuta atunci si poate ne vedem cu alta ocazie.
Cred ca anul acesta a fost cel mai aglomerat din toti anii in care am fost... -ras4- Nevertheless, a fost super, "baia de multime" prinde bine oricui uneori, nu doar politicienilor... -thumbsdown- Am "supt" dintr-o halba de un kil de bere, pe care am avut placerea sa o primesc de la un roman (care s-a oferit sa nu-mi ia garantie cand a auzit ca vb romaneste,lucru ce m-a impresionat placut, adica, prezint totusi ceva incredere... -ras2- ) am halit un carnat din ala rosu, aia nu mai era romanca de m-a servit, ca era neagra ca taciunele... -iamcool- Andrei al meu a refuzat politicos un kebab din cauza ca " the chef", bucatarul adica, un indian barbos , "arata prea dirty si avea barba murdara"-cuvintele lui... -lolozaurmic ceva shopping , apoi putin Bullring, per total, placut, asteptam la anul de acuma! nerecomandat pofticiosilor... -da-da- si, TOTAL NERECOMANDAT!
rugam moderatorii sa puna putin blur pe carnatii dintr-o tara care vrea conduca europa... -lolozaurmic -lolozaurmic -lolozaurmic
Anul acesta cel putin, nu m-am mai autofentat cu "martzipanul" nemtesc... Anul trecut, bucuros de oferta de nerefuzat, 3 buc/10£, (6£ individual) am luat si eu desigur, deh...delicatese... Doua zile mai tarziu, in LIDL,acelasi produs 100%, 1.50£ bucata.... -plans2- Nemti domnle!