Am cautat si nu am gasit un subiect asemanator. Daca e cineva interesat de vreo miscare in Londra in acest sens, astept reply-uri. Ne organizam ulterior. Eu joc saptamanal, dar nu sunt decat englezi, portughezi, chinezi si spanioli in ... lot -ras4- Nu suntem profesionisti, jucam de placere si pentru sanatate. Plus, ar fi un mijloc sa ne mai si cunoastem.
A mai fost un topic asemanator cu tenis de picior si a murit f repede. Eu as juca un fotbal sau orice alt sport. Insa depinde foarte mult si de zona.
Pai ca si zona, vom alege una centrala, pentru a fi accesibila tuturor. Sau, daca din pura intamplare, suntem toti din aceeasi zona, e clar. Dar, in principiu, vom juca in centru.
Prin centru, ma gandesc eu. Ca sa fie echitabil pentru toata lumea. Sau, la fel, daca toata lumea locuieste in nord, vom gasi un teren in nord.
Fratilor, am tot asteptat sa vad cine se mai anunta, dar lipsa cvasi-totala de interes pentru miscare intr-un oras ca Londra e cam ciudata - si aici ma refer si la experienta cu tenisul cu piciorul de care s-a scris mai sus. Mihai123 si olteanul, daca vreti, imi puteti da ID-urile voastre de Yahoo! pe mail. Daca vreti sa veniti la o miscare, se rezolva.