10.9 C
London
Thursday, October 21, 2021
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

'Error' pe site

Discussion in 'ROMANi ONLiNE' started by georgiv, Aug 9, 2009.

  1. georgiv

    georgiv New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    cateodata e suficient sa astepti putin sa gandeasca calculatorul , ca sunt prea multe si complexe si apoi vor aparea
     
  2. georgiv

    georgiv New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cine imi spune si mie cum sa fac poza la desktop?
    Dk ma conectez si mai citesc cate ceva pe 'forum' apoi dau din nou la 'comunitate' partea din dreapta a paginii are patratelele de la grafica unele peste altele. Acum intru de pe 'Opera'
     
  3. Mr.Jarndyce

    Mr.Jarndyce Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    si eu am o problema similara.
    ca sa faci poza la desktop gaseste pe tastatura butonul pe care scrie printscreen sau prntscrn.

    te duci pe desktop si apoi apesi acel button.

    apoi deschizi un program de editare a imaginilor(photoshop sau correl)sau windows paint ..te duci la edit si acolo apesi paste.

    cam atit.
     
  4. splash

    splash Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    989
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Admin, buna! Nu stiu daca si la voi se intampla, dar de fiecare data cand se schimba reclama in topul paginii fuge imaginea( se plimba) sus jos , facand cititul deranjant (cel putin pt ai mei ochi :)
    Poti sa rectifici?
     
  5. cata246

    cata246 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Deasemenea, de cate ori se posteaza ceva pe chat,

    imaginea "sare"
     
  6. anouka

    anouka Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,319
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    cata246 a scris:
    ca sa nu mai zicem si de faptul k mesajele apar si de cate 3 ori, unul dupa altul.
     
  7. andreiuta12345

    andreiuta12345 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anouka a scris:
    Asa e Anouka..iar imaginea sare de fiecare data cand vreau sa pun un emoticon...Am zis ca ma lipsesc de emoticoane..dar si asa cand tastez se blocheaza si nu mai vad ce am scris..

    Pls, help..
     
  8. administrator

    administrator Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    1,594
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Salut,

    Am fost ocupat zilele aceastea cu optimizarea vitezei website-ului. De obicei nu urmaresc forumul, sunt ocupat cu chestiile din background, va rog sa-mi scrieti direct la admin@romani-online.co.uk pe viitor.

    Voi rezolva in cursul zilei de astazi problema care apare la schimbarea reclamei.

    Pe curand,

    Admin
    -vampir-
     

Share This Page