18 C
London
Thursday, August 22, 2019
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Erori pe noul site

Discussion in 'WEBSITE' started by necropsique, Nov 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. necropsique

    necropsique Administrator

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut.

    Va rog sa postati in acest topic orice eroare va apare pe noua versiune a site-ului.

    Va rog sa precizati si browser-ul in care erati in momentul cand a aparut eroarea, si daca e posibil, un screenshot.

    -thankyou- hankyou-
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    La Login, Autentificare Automata ramane bifat din oficiu ori de cate ori se intra pe site chiar daca in prealabil a fost debifata optiunea.

    Browsere testate: Mozilla, IE7.
     
  3. voxm

    voxm New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi, inainte de upgrade foloseam IE6, pt ca Opera nu afisa paginile de forum:

    e.g. "‹‹‹‹vHßaP·$¹Üw"

    Dupa upgrade a inceput si IE6 sa crash, asa ca am instalat IE7 si este ok.

    -killpc- illpc- VoxM
     
  4. necropsique

    necropsique Administrator

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut.

    Ar trebui ca de acum forumul si chatul sa se afiseze corect in toate browserele.
    Daca apar probleme in continuare, va rog sa le postati aici.

    Merci.
     
  5. parteneru

    parteneru New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    888
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    -arghhh- Vom avea auto refresh la chat?
     
  6. nicole24

    nicole24 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    -hello- ello-

    Imi place la nebunie noua generatie de emoticonuri, mai ales ca acum le si vad si folosesc.

    Am testa IE7, -applause- pplause- si merge diferit, adica nu am probleme. -cool- ool-

    Cu IE6, mai sunt inca. -shucks- hucks-
    Adica, s-a rezolvat cu chat-ul, il vad cand suint logata, si pot sa si scriu. -fingernose- ingernose-
    Insa, cand deschid un topic din ultimeel discutii, screen-ul e alb si trebuie sa scroll down ca sa gasesc ce s-a scris. Si mai sunt partile laterale ale screen-ului care lla IE6 sunt goale si albastre, adica nu se umple tot screenul.
    Cam atat. Stiu ca o sa se rezolve. -thankyou- hankyou-
     
  7. Oana

    Oana New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    430
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Buna tuturor !

    Eu am intrat de pe un alt pc si nu vad chat-ul deloc.Cu Mozzila Firefox.

    Poate e doar o eroare,mai incerc si maine. Ms.
     
  8. flyingsnow

    flyingsnow New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut Oana! Te referi la vechiul look, cu chat-ul pe margine? cred ca nu mai e menit sa apara in noua versiune - nici la mine nu apare ; il poti selecta doar de sus din meniu :)

    Nu pot sa imi updatez profilul - pagina de "Forum Profile Information" nu are un buton cu care sa finalizez schimbarile (gen"change" ) trebuie sa il caut in alta parte ?
    de asemenea, rubricile ce trebuie completate se suprapun peste flashurile din reclame ..

    Browser - Firefox
     
  9. generalul

    generalul New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut! Cand ma loghez, imi apare la Messages 1/0 (adica am un mesaj primit!), dar cand intru in Messages, nu este nici un mesaj!
    Folosesc Mozilla Firefox.
    Multumesc.
     
  10. goddess

    goddess New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Generalul,
    Numarul mesajelor iti apare constant acolo, chiar daca acestea au fost citite.Exista posibilitatea sa fie un mesaj mai vechi. Cand dai click pe messages iti apare mesajul? -takecare- akecare-
     
  11. motanik

    motanik New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    2,391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Asa este normal sa apara. 1/0 - ai un mesaj in inbox dar 0 necitite.
    Ex: 320/5 = 320 mesaje in inbox, 5 necitite.
     
  12. mrskull

    mrskull New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello
    La "Stiri", titlurile nu imi apar complet sau sunt incalecate. Utilizez safari pe Mac.
     
  13. generalul

    generalul New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu, nu imi apare nici un mesaj in INBOX. Stiu la ce te referi, dar nu am nici un mesaj, citit sau necitit!
    Thanks.
     
  14. generalul

    generalul New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    O noua eroare care imi apare la schimbarea paginilor in site.
    Atasez Print Screen-ul. Folosesc Firefox.
     
  15. parteneru

    parteneru New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    888
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu pot folosi optiunea "Split topic and select posts to split" cu Internet Explorer 7.

    Am verificat cu Firefox si merge bine. Deci ramane de remediat problema in internet explorer.
     
  16. cata246

    cata246 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nu pot da clic pe ce e top la "ultime discutii",am aceasta optiune doar pt ce urmeaza,si nu pot folosi emoticoane,dar asta e de la mine probabil,dar ce ar tre sa fac?
     
  17. nicole24

    nicole24 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ce browser folosesti? daca este internet explorer 6, incearca sa-l dai jos pe 7.

    Simplu, google Internet explorer 7, click download si gata!

    -staycool- taycool-
     
  18. papiluk

    papiluk Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Male
    Location:
    Devon
    Si la mine la fel doar daca are doua randuri,pe al doilea rand se selecteaza si functioneaza linkul.
    IE7
     
  19. andreiutzu

    andreiutzu Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    727
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Cand editez un pm si introduc un link mai lung, atunci cand dau preview, fereastra de preview si ce de mai jos in care editez, se dimensioneaza la dreapta dupa lungimea link-ului meu si intra peste sau pe sub reclame (pe sub cea cu BA de sus si peste cele cu figleaves si nextdayflowers de jos).

    De asemenea butoanele send si preview de sub textboxul de editare a mesajului sunt impinse in partea dreapta si nu se mai vad.

    Folosesc IE 7.0.

    A.
     
  20. cata246

    cata246 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Poate ma poate ajuta cineva va rog,cum pot intoduce un quote dint-un text fara a introduce neaparat tot textul,vad ca multa lume o face dar eu nu am habar cum,mersi de intelegere.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page