salutare care e din iasi si e prin londra in acest moment??? sunt venit aci de putina vreme si nu prea cunosc lume. marius
Bine ai venit! Nu sunt din Iasi dar am studiat acolo.Locuiesc in vestul Londrei police officer este din Iasi.Paa
buna tuturor -hello- ello- si eu is din IASI...si ma bucur ca sunt atatia ieseni pe forum-ul asta ...eu nu sunt in Londra -sad3- ad3- dar sunt pe aproape in Sud mai exact in EAST SUSSEX ....
Eu sunt din Bacau dar am facut facultatea in Iasi -eyebrows- yebrows- Ma pun si eu pe lista cu 4 ani de rezidenta? P.S. Mi-e dor de plimbarile prin Copou si mirosul de tei... -love2- ove2-
Lasa cata246,nu mai conteaza ca nu suntem toti in Londra...bine ca ne-am gasit atatia ieseni pe forum..acum 6 luni cand am aterizat eu pe forumul asta,ma intrebam: unde or fi bre,iesenii? si uite ca ies la iveala...numai ca aici unde suntem noi,nici macar romani nu sunt... -sad- ad-
s-a vrut in sensul ca ce e aia londra,in comparatie cu IASI-ul,si pt mine,asa si e,5 londre nu bat IASI-ul meu natal,cu copoul,cu trei sarmale,care din pacate nu mai functioneaza,cu tudorul,cu terasa vanatorului,cu gradina botanica,si cate altele....
e chiar asa de rau departe de casa?eu sunt din iasi si vreau sa ajung prin anglia si nu prea stiu cum ..primisem o oferta de la danbar international dar se pare ca era o mare teapa,noroc ca am deschis ochii.dati`mi si mie niste sfaturi,cum pot gasii de munca pe acolo
Re: din IASI in LONDRA plus RUGAMINTE si eu, tot din Iasi dar nu chiar in Londra. nu mi-am inchipuit ca sint atit de multi din Iasi, chiar ma bucur!! pot sa va rog ceva (nu numai pe voi cei din Iasi, dar incep cu voi): eu tocmai mi-am inceput doctoratul pe experienta studentilor romani (sau a tinerilor romani in general) in Marea Britanie si ma intrebam daca m-ati putea ajuta cu orice informatie, idee, parere, sfat? Multumesc mult, mi-ar fi de mare ajutor, Laura
Daca tot veni vorba, si eu tot din Iasi sunt si sunt in Iasi.. m-am mutat din Iasi tot in Iasi de cateva ori -scratch- cratch- Am sa imbuteliez parfum de Copou si am sa va trimit la toti
Si eu tot Iesean,si din cate stiu daca nu ma insel,partea tehnica a acestui site are aroma de Copou... -congrats- ongrats-
Buna Ziua, suntem si noi pe aici prin zona...tot ieseni.. locuim in Reading (vest de Londra, la 42 de mile. mai e cineva prin Reading? ne-am bucura sa avem e cineva in apropiere, sa vorbim si poate sa ne si intilnim. dar despre comunitatea din Londra? pe unde va intilniti? venim si noi la bere multumesc