Buna, Suntem un cuplu din Manchester si ne-am adus de acasa receiverul pt Digi Tv dar nu am gasit pe nimeni pana acum sa vina sa ne instaleze pt ca cer f multpeste 200 lire. Am nevoie si de lighean.... Stiti cumva pe cineva din zona care monteaza? Orice informatie este bine venita. Mersi
buna dimineata!eu sunt cam matinal pt voi pt ca sunt in grecia si aici e deja ora noua.in ceea ce priveste antenele parabolice,ele,sunt compuse din:LIGHEANUL,care tre sa fie mai mare sau mai mic in functie de prezenta semnalului satelitului pe care i-l cauti,depinzand aici de tzara,forma de relief,locul unde se afla montat ligheanul.LNB-ul este micutul aparat din fata ligheanului care preia semnalul din satelit si-l trimite prin cablu la receiver.CABLU-evident,de la lnb si pana in casa la receiver.RECEIVER-cu cartela pt noul gen de programe pe care le-au scos acum de ceva vreme (digi,max,focus,dolce)sau evident fara cartela pt o serie de programe care sunt libere pe satelit(pro tv international,realitatea tv,flux tv,taraf tv,favorit tv,etno tv si poate si altele). iar eu cred ca in mica publicitate locala gasiti pe cineva care se ocupa de satelite.mai mult,posibil sa gasiti vreo revista de satelite si puteti vedea acolo,in functie de cartela(programul) pe care o/il ai,ce satelit tre sa cauti pt a fixa antena cu lnb-ul pe el.si poate sunt pe revista si cateva firme sau magazine de specialitate care va vor putea ajuta.sperand ca am fost de ajutor,va las cu bine,o zi buna!.
digitv what size of dish i have to buy to see digitv in one city called thetford .its one hour and half from london , near norwich. thanks
Buna, ma puteti indruma si pe mine sa cumpar o "farfurie" si lnb pt Digi Tv? Am adus receiverul inca din ianuarie anul trecut si inca nu am reusit sa imi i-au restul de 'chestii' sa il pot monta. Poate ma ajutati cu cateva sfaturi, Mersi mult.
http://www.maplin.co.uk/ Asta e ce te pot sfatui sa incerci,preturi bune,marfa de calitate,eu am luat LNB-urile de la ei,"farfuria" am gasit-o moca (15 lire) la LIDL,dar acolo apare doar sezonier.Bafta!