Buna seara , as dori sa intreb . Sunt casatorit cu o persoana maghiara, mi-am scos NINO dupa ce am aplicat ca dependent la job center ,acum am oferta sa ma angajez dar managerul mi-a cerut Blue card,stie ca am drept de munca ca a sunat chiar el la uk.BoardAgency,dar o spus ca trebuie sa am un act cu ce demonstra .Ma chinui de 3 saptamani incercand sa prind online o programare la croydon dar in zadar. Daca aveti ceva sfaturi va multumesc foarte mult.Nu stiu ce sa fac si nu as vrea sa pierd job-ul asta .Va multumesc!!!
Actul care poate demonstra dreptul tau de munca este permisul de munca al sotiei +/- print din ghidul de la UKBA +/- certificat de casatorie
salutare poate sa imi dea si mie cineva definitia la ce inseamna dependent si cum ma pot folosi de terment pt a munci legal??? multumesc anticipat
Scrie destul de clar pe site-ul UKBA la secțiunea pentru români și bulgari. Dacă nu te descurci să cauți, zi și poate-ți dă cineva mură-n gură.
Buna tuturor , astazi 25.03.13 m-au sunat cei de la HO Croydon,trimis mail in 9.03.13 am o programare in 3 zile, eu vreau sa aplic ca dependent de sotia mea care este de cetatenie maghiara ,ce acte ar mai fi nevoie si daca trebuie asigurare medicala ? -pasapoarte amandoi -bank statmant ( si ca proof of address) -3 payroll (precizez nu lucreaza de mult in uk) -contract munca -NIN amandoi -fotografii amandoi Daca am omis ceva va rog sa imi raspundeti .Va multumesc! Bafta tuturor si sper ca toti cei care au trimis mail pt programare sa aibe succes!!!!!!! -da-da- -da-da- -da-da-
EEA1 Depentent Acte Buna tuturor , astazi 25.03.13 m-au sunat cei de la HO Croydon,trimis mail in 9.03.13 am o programare in 3 zile, eu vreau sa aplic ca dependent de sotia mea care este de cetatenie maghiara ,ce acte ar mai fi nevoie si daca trebuie asigurare medicala ? -pasapoarte amandoi -bank statmant ( si ca proof of address) -3 payroll (precizez nu lucreaza de mult in uk) -contract munca -NIN amandoi -fotografii amandoi -certificat decasatorie Si daca stie cineva daca ne trebuie asigurare medicala si de care ? se poate face la banca santander unde avem debit card Daca am omis ceva va rog sa imi raspundeti .Va multumesc! Bafta tuturor si sper ca toti cei care au trimis mail pt programare sa aibe succes!!!!!!! -da-da- -da-da- -da-da-