Haideti sa facem schimb de metodele folosite. Diete, greva foamei , alergat cu dobermanul in urma ? -da-da- Cat ati reusit sa slabiti cel mai mult vreodata? In cat timp, cum ?
@john_nut ti-o mai vedeai de sumci? Felicitari pentru slabit. Ce inaltime ai? cea mai buna metota de slabit este sa te combini cu un partener bolnav de sida sau sa te apuci de heroina(Parazitii)
Pai inaltimea conteaza pt stiut greutatea optima pt care sa tintesti. Eu max am avut sub 100, minim ca adult 75, poate 72-3 in armata..era puscarie nu alta..acum am dat vreo 4-5kg intr-o saptamana..merg spre un 82..ajung poate in 2-3 saptamani. (( Foame cat de cat + alergat vreo 4 km, mai mult nu ca stric genunchii pana mai scad, si bicicleta am un traseu printre niste sate vai/dealuri vreo 15km ..un deal de 274%..trec de el penultimul pinion si cea mai mica foaie.
Cred ca te ajuta si efortul depus sa bati in tastatura pe forum ca sa ne disperi pe noi. Vezi ca au desecretizat englezii dosarele UFO, keep busy for some time!
Le-au desecretiritizat de vreo 2-3 ani. Daca vrei ceva mai nou, uite aici o harta activa cu ultimele noutati. http://www.ufostalker.com/?mufon=true
pe scurt sport...10- 15 minute pe zi regim echilibrat (NU fainoase(doar integrale), prajeli, zahar(se poate inlocui cu miere max 2 lgt pe zi, xilitol sau stevia), carne grasa) mese regulate(aprox 5 pe zi)
Fa topic denumit ''Asl pls'' si poate afli. In plus ca nu mai trebuie sa bagi vrajeli folosind casatorii virtuale la femeile de pe forum.
Am citit undeva ca daca stai in frig, slabesti, ca organismul consuma mai multe calorii sa mentina temperatura normala. Deci noi n-ar trebui sa avem probleme.