Buna asa e mai usor sa iei bilet pana la Milano sau Pisa si de acolo, la Kogalniceanu, kikilici, decat sa dai un sac de bani la BA sau altele. cu low costuri pe care nu le numesc aici ,te ajunge mult mai putin.Parerea mea!
1 neicu DIMBOVITA (DB) MULTUMESC PENTRU TOATE INFORMATIILE SI EXTRAORDINALELE SFATURI DE PE ACEST SITE. DORESC PUTIN AJUTOR DACA SE POATE. SINT IN ROMANIA SI LA BANCA MEA HSBC UNDE AM CONTUL SINT CEVA PROBLEME. NU STIU ENGLEZA SI NU POT VORBI CU EI . SE POATE DUCE CINEVA SA VORBEASCA IN NUMELE MEU? MULTUMESC INCA O DATA SI VA FELICIT PENTRU ACEST MINUNAT LOC. LUMINA , LUMINA PENTRU TOTI !!!
Bine ai venit pe forum @neicu. Nu se poate duce nimeni al banca chiar daca s-ar gasi uni dispusi sa te ajute, pentru ca banca nu v-a discuta cu ei. De aceea conturile se numesc personale. Dar daca gasesti un muritor care stie engleza prin DB ii ei cu tine la tel, ii dai toate informatiile necesare de identificare si il rogi sa vorbeasca in numele tau. Sau astepti sa ajungi in UK si pe aici vei gasi probabil mai multi care vorbesc engleza sa mearga unul cu tine la sediu si sa traduca. PS Scrisul cu majuscule este obositor pentru cine citeste si in limbajul virtual apare ca o cearta (vorbit tare). Data viitoare apasa tasta aia care deranjeaza (CAPS LOCK).
marianfim -Bucuressti, Vad ca apar si pe lista la Brasov, eu cu inca 4 din Bucuresti. Sunt liste electorale? -nu-ma-uit-
Scuze, se pare ca am pus acei useri in doua locuri. Bucurestiul e bine, Brasovul ar trebui sa arate asa BRASOV 1.alexcump 2.cris_bv_2007 3.rrammy 4.traveler (Cristi) 5.traveler_ea (Kriss) 6.alinaelenadumitru 7.florinbest2207(Florin) 8.ab5174
19.rosi IASI Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va gaseasca sanatosi,inconjurati de cei dragi si sa va aduca bucurie si liniste sufleteasca!
Ma mir ca din Bihor nu s-a prezentat nimeni, desi chiar am discutat in trecut prin topice. Bihor ....Oradea si alte orase mai mici....Salonta, Marghita, Beius, Alesd ..
Uite un subiect deschis de mine acum 200 de ani. Vad ca a supravietuit -dans- IASI 1 Cafea 2 rebecca_uk 3 ELLAWS 4 topi 5 dromaderu (Catalin) 6 andreivaly 7 iuliabiz(Iulia) 8 sorin82 9 rovidiu 10 radia (Diana) 11 tzuculina 12 liviu66 13 Florentina 14 seby 15 catymiky (Catalina) 16 mariuspad 17 alyyn2045(Alin) 18 Marina 19 Rosi Bravo Iasi. Multi si buni!!!
puteti sa mai adaugati 2 la iasi (ca off-topic, tocmai s-a deschis palas-ul - sa speram ca va scapa iasi-ul de tot praful pana ajungem din nou prin tara)
CONSTANTA 1 ramoncita_2010 2 georgiv 3 nico300775(Bogdan) 4 ginaa 5 albea (Catalin) 6 blackman_do (Dorin) 7 ModdyBear 8 Kikilici` 9 Ashan 10 IulianB (Iulian) L-ati omis pe Ashan...