unyy nicole2005 wrote: 1. nicole2005 Tulcea 2. iunyy - Tulcea 3.daniela -Tulcea 4.iulian -Tulcea 5.Stefan -Tulcea
si eu care plangeam ca sunt singura si ma pregateam sa cer spor de singuratate -thumbsup- pai Dana vin si eu cu intarituri sa stii -nu-ma-uit- ca nu-i corect asa, ca doar nu scrie si Stefan pe forum -ras4- -lolozaurmic -lolozaurmic
Eu te inteleg, dar am vazut ca Tulcea pierde teren asa ca trebuia sa apelez la ajutoare.Pai ce sa fim pe ultimul loc? -thumbsup-
Bun venit pe forum roxy, era vorba de judete though... deci Focsani cred ca merge la Galati, la albea cred... -ras4-
Mama ei de geografie! -interrresti Cread ca femeia de serviciu era de vina! -iamcool- Focsani...Galati?!!! Dupa cate stiu eu, ultima data Focsani-ul era resedinta judetului Vrancea... si a "baronului" Oprisan! -da-da-
Pai ce sa fac mai omule, ca sa va "scot din cusca", mai "dau si eu la peste", cum s-ar zice... -iamcool- desigur, pe topice mai usoare asa... Eu speram insa sa "sara" primul Cata Albea ca este constantean, si nu galatean -ras2-
1. alexcump, Brasov 2. cristina, Brasov 3. rrammy, Brasov 4. Kriss & Cristi, Brasov Cam putini brasoveni... 5. Florin/florinbest2207 - Sacele-Brasov
wow...in sfarsit un alt clujan ) Se pare ca suntem doar 2 clujeni in UK (+ mai cunosc io inca unu la Londra
pt Bucuresti, 12 e de 2 ori, s-a pierdut randul. Tot la 12 e si Ada78 Rog urmatorul sa treaca la nr 16
Nu e loc de suparare -nu-nu- Deci sunt number 16 Bucuresteni de prin ce cartiere sunteti ?? cineva Balta Alba , Trapezului ... Multumesc catymiky ! -thumbsup-