Draga ginaa, bine ai venit pe forum, sper sa gasesti toate informatiile pe care le cauti. Scuza-ma ca indraznesc sa fac remarca, dar nu ti-a iesit nici a doua oara postarea, trebuia asa: CONSTANTA 1. ramoncita_2010 (Ramona) - Constanta 2. georgiv (Georgiana) - Constanta 3. nico300775 (Bogdan) - Constanta 4. ginaa - Constanta
cred ca era mai simplu daca danutzz, putea pune o harta a Romaniei si fiecare isi punea cate un bold in locul de unde a plecat (numarandu-se automat) ca la harta de la profil.
5. albea-Catalin - Constanta Nu-mi vine sa cred cati constanteni suntem. Ar trebui sa facem o petitie la EasyJet sa deschida o ruta noua Londra - M. Kogalniceanu Sa confirmati care veniti la intalnire, vreau sa rezerv o masa cu fata catre orchestra.
e off topic dar ideea cu easyjet imi convine si mie cat e pana la Tulcea o aruncatura de bat ... sustin.
dar parca ryanair zboara in italia... oare de ce n-ar incerca tot ei si ceva londra - ro? sincer e pacat ca nu putem merge la mare in ro direct de aici, iar blue air a renuntat la londra - sibiu... adica 2 destinatii turistice de mare valoare se pierd, ca infrastructura de la celelalte aeroporturi spre aceste zone stim cum este....