Bucuresti 1 ady_deea 2 M_route66 (Marian) 3 lovelyd (Diana) 4 anouka 5 newborn 6 Adne 7 Deanna 8 camiiy (Ioana) 9 Fabian 10 rina 11 marianfim 12 ada78 13 ciockyvisa 14 Silviuivan2003 15 claudiu m 16 Veronica
Eu ma "autosuspend", sper doar temporar, de pe lista -trist- dar nu si de pe forum -limba- . Am mai tras un loz in Germania si pina acum a fost ok. Duc lipsa politetei si zimbetului englezesc, dar ma consolez oarecum cu salariu dublu si cu Alpii din apropiere.
Te intelegem Topi, don't worry, ai grija totusi cu Alpii...cica dau ameteli -ras4- Te asteptam back !
Ai dreptate cu ametelile in Alpi ca e plin Regensburgul de nemti in cirje dupa ce vin de la ski sau plimbari prin munti. Presupun ca nemtilor li se aplica exact vorba aia ... "unde nu-i cap vai de picioare"
Wooow, scuze de off, daca stiam ca dau de tine pe acolo, te cautam din timp, am stat in Regensburg si la dus si la intors din Ro, superb orasel!
Uite un subiect deschis de mine acum 200 de ani. Vad ca a supravietuit -dans- IASI 1 Cafea 2 rebecca_uk 3 ELLAWS 4 topi 5 dromaderu (Catalin) 6 andreivaly 7 iuliabiz(Iulia) 8 sorin82 9 rovidiu 10 radia (Diana) 11 tzuculina 12 liviu66 13 Florentina 14 seby 15 catymiky (Catalina) 16 mariuspad 17 alyyn2045(Alin) 18 Marina 19 Rosi Bravo Iasi. Multi si buni!! 20. Cristina 21. Cami Carmen -bravo- -bravo-
IASI 1 Cafea 2 rebecca_uk 3 ELLAWS 4 topi 5 dromaderu (Catalin) 6 andreivaly 7 iuliabiz(Iulia) 8 sorin82 9 rovidiu 10 radia (Diana) 11 tzuculina 12 liviu66 13 Florentina 14 seby 15 catymiky (Catalina) 16 mariuspad 17 alyyn2045(Alin) 18 Marina 19 Rosi 20. Cristina 21. Cami Carmen 22. Catalina
1. luca123 - Teleorman 2.Alexandra - Alexandria, Teleorman, as putea sa adaug si Bucuresti, dat fiind faptul ca jumatate din viata aproape am petrecut o acolo?
Off,am ceva timp de cand activez pe forum,dar am uitat sa ma trec si eu,"mea culpa"( Braila Cum sa nu fie nimeni tziricutza,nascuta si crescuta la Braila,pe malurile Dunarii.Te astept sa conversam),poate ne gasim la o cafea,asa ca intre brailence)
Ti-am trimis un pm. De cati ani ai zis ca esti in Anglia? Pentru ca noi ne-am invartit cumva cam in aceleasi locuri. Am si locuit chiar aproape una de cealalta... -ras4- Adevarat ca "se intalneste munte cu munte, dar om cu om!" -da-da-