Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu io – Formulă care precedă, în documentele și înscrisurile oficiale, numele domnitorilor Țării Românești, și apoi ai Moldovei. Ngr. ἴω, cf. sl. io, în documentele muntenești (sec. XIV). Originea sa nu este precizată cu claritate; se pare că este vorba de o abreviere de la ’Iωάννης. În rom. trebuie să se fi confundat cu io, pronunțare vulgară a lui eu, pron. pers. de pers. I sing. Fără circulație reală. Sursa: DER (1958-1966) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu Noi vrem desenul! Sa fie clar adica In virtutea venirii/banarii/revenirii si, eventualei rebanari, a dragului de de ce(n)eu, as propune cui are chef o lista cu nume de user care i s-ar potrivi cel mai bine. Atentie, ma refer doar la userul deceneu, cu stilu-i caracteristic, -da-da- si nu la baiatul decent si plin de bun simt care se afla in spatele lui! -asa-asa-
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu Jur că prima data am citit "pacientul" în loc de "băiatul". -sssst-
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu Se pare ca acest topic a luat o intorsatura totala , am creat acest topic pentru a ma informa [' multumesc tuturor celor mi-au raspuns ] la ce sa ma astept . Chiar nu vad rostul acestor contradictii /reprosuri / insulte si / sau jigniri , nu vad cu ce a gresit ALEX daca a spus ca pot avea o sansa [' la fel ca multi alti useri ] . Ramane la aprecierea voastra daca vreti sa continuati acest topic in contradictii [' s.a.md] , eu astept in continuare sfaturile / sugestiile voastre . Va multumesc !
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu daca tu doar atata ai vazut din ce a spus alex ...
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu @dan ai talent la desen? fa-mi o schitza
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu ai vrut sa sti cat mai multe despre Deceneu... Sincer, eu il vad un tanar simpatic.
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu @gimy Nu pot scrie cu litere mari ca-mi dau admini ban... dar iti scriu pe linii separate! 1. daca vrei sa-ti gasesti un job si nu esti genu care-ti plingi in pumni gasesti 100% job 2. asociaza-te cu persoane optimiste, cu gandire pozitiva 3. banii pe care-i ai iti ajung lejer pana-ti gasesti un job
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu Gymi, uite aici: stiu vreo doi baieti tare faini care lucreaza pe camioane in zona birmingham, rugby, milton keynes. E o zona cu multe depozite, centre de logistica etc etc. Baietii sunt self employed, primesc munca de la diverse agentii, lucreaza in genral noaptea. Tura e de 12 ore din care nu stiu cate pauza, stii tu mai bine cum e la voi, insa totul e platit. Iti trebuie adresa uk, permis uk si sa fii inregistrat ca self empl. Marea buba e ca agentiile cauta oameni cu experienta insa se pare ca se mai uita si in alta parte daca le trebuie oameni urgent. Nu stiu nume de agentii sau alte chestii, astea trebuie cautate la fata locului. Mai stiu doar ca beietii nu lucreaza pe acelasi camion ci sunt trimisi la diverse firme de logistica si tot schimba camioanele si baza. Deci iti trebuie si un scuter sau o masina sa te deplasezi. Sper ca am fost de ajutor. PS: in sud unde stau eu sunt disperati dupa soferi pe cisterne de lapte dar am inteles ca ai nevoie de tot felul de calificari. O seara buna
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu Era sa uit, cred ca iti mai trebuie si ceva tachograf sau permis pt tachograf electronic sau ceva minune din asta, ca nu ma pricep. Permis de uk iti trebuie precis. Iar la partea de experienta era vba de experienta pe camioane in uk. Stiu ca Gabi a facut taximetrie dar nu i au luat o in considerare, ei vroiau exp pe camioane in uk. Pana la urma a gasit o agentie care l a luat si asa. Ti as scrie si cat factureaza agentiei pe saptamana (pt ca vazui o factura la un moment dat) dar e de ajuns sa stii ca foarte bine. Trage tare si nu te descuraja pentru ca nimic nu e usor.
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu am uitat sa specific ca am toate gradele de licenta + card tahograf inclusiv pt transporturi agabaritice , licenta de transport marfuri periculoase , produse petroliere si radioactive , etc , full license .
Re: Ce sanse am[ CA NOU VENIT IN UK ] sa gasesc un loc de mu te poti casatori aici fara probleme,trebuie sa stii bine engleza u si prietena, daka nu, ai posibilitatea sa rogi un prieten sa mearga cu tine si sa fie translatorul tau, acte nu mai stiu ce iti trebuie ( cumnata mea s-a casatorit acum 2 ani acici)...a platit si o taxa de vreo 200 lire daka retin eu bine, ai nevoie de 2 martori sau mai multi dar platesti ...bafta!