andreiuta12345, am vazut odata la un Tesco (si la un Lidl alta data) covrigi nemtesti cu sare care sunt relativ similari, tot asa crocanti pe dinafara si moi pe dinauntru (dar fara mac, insa ma gandesc ca daca dai cu niste apa pe ei si pui seminte de mac si ii bagi la cuptor un pic, ai si mac -da-da- ). Din pacate nu au la Tesco tot timpul. Tesco-ul unde i-am vazut eu era in Beckton. Ceva similar merdenelelor (dar nu la fel de bune, recunosc) am vazut in magazinele turcesti din Londra. Si mie mi-e dor de covrigi si merdenele -ras4-
Glissando, mersi mult de informatie xXxXx O sa ma uit si eu la Tesco-ul de aici. Buna ideea cu macul..Macar de i-as gasi !
Am facut pasca Pentru ca eu sarbatoresc Pastele "lor", ca altfel as sarbatori singura pe cel ortodox Am folosit reteta de aici http://gabrielacara.blogspot.co.uk/2009 ... onala.html, insa nu mi-a iesit aluatul de cozonac asa pufos si frumos, probabil pt ca am folosit drojdie uscata si avea nevoie de de mai multa umezeala. Mixtura pentru branza a iesit foarte buna, si pentru ca mi-a mai ramas am folosit restul la o tarta (care s-a mancat imdeiat, n-a avut rabdare sotul nici sa o lase sa se raceasca). Dar deh, asa invatam, bucatarind. Ca e prima oara cand fac si pasca si aluat de cozonac (nu prea am gatit pana sa ma casatoresc). Si am mai facut si drob dupa reteta Sandei Marin, i-a placut sotului si cica e ca un fel de "posh sausage roll" )) Cand gasesc cablul de telefon pun si poze
Salutare la toti, cea mai buna ciorba de burta o gasiti la cafeneaua Food Factory in Slough, High Street. Fac mancare romaneasca si prajituri de casa. Am fost acolo azi si ne-a placut mult, asa ca ii multumim bucataresei facandui reclama aici. Poate mai sunt romani in Slough la care le e dor de mancarea de acasa...
Hmmm, ce bine suna. Ai o reteta, ceva? N-am incercat iepure pe aici, sincer nici nu l-am observat prin supermarketuri...
Greu e cu iepurele, nu gasesti in supermarket, eu ma foiesc cu munca prin orasele, gen Market Harborough, si gasesc acolo, la farm shop, e si rezon, 5.20£/bucata. Reteta, sunt destule, la tocana, eu il tin ceva timp la un baitz de vin alb sec/otet/ulei de masline/sare/piper/dafin/o ceapa feliata/usturoi, apoi, tai 3/4 cepe, le calesc nitel si arunc iepurele acolo, mai ceva iarba (busuioc ) o cutie de rosii ciopartite, si...uiti de el, ca tre sa fiarba. In seara aceasta , la dorinta doamnei mele, facem si galuste de gris, alteori , punem o lingura buuuuna de smantana. Aha, la fiert, desigur, apa sa cuprinda si ceva knorr (daca va place) Iese bun, atentie, astia de v-ati rupt dintii in viata doar in carne de pui de ...alimentara/supermarket...veti avea surprize mari, adica.osul e os si carnea e...carne! -ras4-
Imi dadusi de lucru pt weekend, deja imi ploua in gura -ras4- Iau fermele la rand si tot gasesc eu un iepure. Vad ca se gasesc si online: http://www.farmerschoice.co.uk/meat/buygame http://www.meatnoveg.co.uk/Online-Butchers/wild-rabbit Cu Knorru' mai greu, cica sotia vrea sa mancam sanatos. Da' am vazut ca sunt destule variante de cuburi organice.
Well, they are safe, for now...depinde acu', si cu criza asta, cat mai tine! -da-da- Produsul final, de aseara, Radoo, daca nu deranjeaza, da-mi adresa ta pe PM , daca stai prin apropiere, poate te rezolv eu cu unu/doi urecheati...
Dromaderu, da chiar asa ba nene??? Tu lucrezi farfuria in photoshop ca sa provoci transpiratie pe glandele salivare... se vad ciupercile de la o posta ca sunt 'altoite'...
Asa e farfuriile! Odata, dupa un suc de mere mai concentrat asa, era sa musc dintr-una! Mare atentie! -ras4-