Cu siguranta nu exista "nimic" mai sanatos!! Si mai "usor" !! -da-da- -nu-ma-uit- -ras2- -ras2- -ras2-
Eu zic sa incerci muraturile de la Fruticom de pe Albinuta, dincolo de partea comerciala, crede-ma, sunt superbe! http://www.albinuta.co.uk/index.php?_a= ... randId=180
Aaaaooleeeu!!! A luat si Livia microbul. Ziceam sa nu mai intru pe topicul asta ... Oare ma pot auto-bana? Sau e vreun buton tip "ignore" pe care sa-l pot folosi?
@Admin, multam de pont, va veni si timpul lor, tre sa fac o comanda mai...mare insa, cu una alta -asa-asa- Din astea pe unde gasesc? Acuma, proaspete,din gradina, cu ploile de anul acesta am zis ca nu se mai fac, dar, au inceput sa iasa... Asadar, calite fromoshel, cu ceva ai si mamaliguta calda, merge s'un vin rosu/alb? Off topic, stie careva cum se chema topicul ala cu chestii de dat? PS, Bravo sapanta, bravo Livia,...nu mai luati in seama carcotasii -ras2- -ras2-
vai, dar eu d eunde fac rost de asa ceva? eu stiu ca tu-ti cresti in gradina, dar eu ce ma fac? -nu-stiu- mama aflase o reteta si cand eram noi mici le dadea prin masina de tocat carne, dupa ce in prealabil le fiersese bine si apoi amestecate cu maioneza. o minunatie!! deci ponturi ceva? le au libanezii macar? desi stau inntr-o zona fara acces la astefl de piete..
M-ati innebunit cu mancarurile voastre. -nu-ma-uit- de suparare am mers ieri la niste prieteni buni sa ma razbun. Ia sa vezi ce de legume am prestat cu ei. -nu-ma-uit- -sssst-
alo, alo, domnu sapanta, sa nu inducem ceva erori ... -ras2- Alea pare mai degraba la otet, cel putin, noi conopida murata inca nu am facut/mancat, daca ma insel, scuzele de rigoare... -ras4- Revin cu o foto actuala a muraturilor castravecioase, care deja ...abia astept sa le desfac... mai ales aseara, la niste amici, ca si tizul.... foc sa fie! -asa-asa-
saramura 100%, eu nu am pus niciodata la otet. iar sarea este aceeasi ca in poza ta de mai sus - salina targu ocna -da-da- puteti incerca cu mare placere. marele avantaj e ca nu mai depinzi de polonezi ca pt castraveti si in plus sunt delicioase. si daca vrei sa impresionezi audienta la max, pui si niste varza /sfecla rosie langa ele si sa vezi ce culoare au apoi! -ma-iubesc- iar daca vrei sa se faca mai repede castravetii, in afara de metodele termice (incalzire dim /seara, stat in soare samd) se taie capatul dinspre codita (cum se vede si la mine in poza) si scade semnificativ timpul de asteptare -hipno-
Asa ceva a incercat cineva yet? Apoi, un meniu obisnuit, am gasit spanac bun tare la piata, cu ceva ciuperci amestecate acolo... -bravo- And, desigur, nu doar castraveti but, ceva rosii puse acolo, la murat!
well, te impiedici in chestii neesentiale... -ras2- Se vede ca nu ati mancat ceva raci prinsi cu mana prin garle si fierti la cazan... -ras2- Din pacate, in timpurile alea, nu aveam camera foto... -ras4- Sau, din fericire!