Soacramea este in stabilita in Italia ( soacra perfecta - nu o vad nici de sarbatori) si ne trimite aici in Londra Lavazza Crema e Gusto de la mama ei Ce pot sa spun ... mai am 20 de cutii .... mi-am facut stocul ))) Noi o preparam intr-un fel de ibric de expresso ...Moca Express Bialetti se numeste ... e genial pui apa intr-un vas ... are un filtru mic, apoi pui pe aragaz si se strange cafeaua in the upper enclosure ... nu stiu in romana )))))) doamne... dupa un timp uiti cuvintele, ma jur !
-ras2- -ras2- Pare o sceneta a baiatului aluia din Stratford, however, eu intrebam daca ti-a trimis astea 20 de cutii cu otocaru'? -ras4-
Extrem de interesante discutii !!! Le-am citit fara sa respir dealtfel !!! Tocmai ca am reusit cu ajutorul vostru sa primesc un pachet si culmea !!! sa si trimit pachetul meu (Cadou de Craciun ) ehhhh niciodata nu-i tarziu cu Atlassib si marea mea problema era pachetul de Yacobs . Nu ma pot obisnuii cu cafeaua lor solubila cu lapte ....Este un chin sa bei zilnic asa ceva , deci sfaturile voastre au venit asa ca o manusa !!! Again and again .....multumesc tuturor !!!Eu chiar credeam ca nu voi gasi o alternativa la ness-ul asta pentru englezi foarte delicios !!! Raman si subscriu la parerea lui adipopescu , Yacobs este o cafea super !!!
probabil ca te-ai obisnuit cu ea si iti place... eu ma bucur ca am scapat de Jacobs-ul care era peste tot
da si eu ma gandesc ca este doar o obisnuinta ......e drept imi place f tare si Lavazza este chiar o cafea buna in adevaratul sens al cuvantului !!! Pofta buna la cafea maine dimineata tuturor !!! -da-da-
si apropo de cafele care mi-au placut - am mai incercat si varianta pt acasa "la punga" de la diferitele lanturi de cafenele... f bune si ele -limba-
Este buna, nu contest, dar pentru mine cea rosie ramane pe primul loc. Mai este una fooooaaaarte buna, insa cam piperata la portofel: ILLY in cutie rosie...
Un profesor de la cursul de business mi-a spus ca isi ia provizii de cafea pentru tot anul si economiseste o gramada de bani.
Da, dar nu intr-atat de mult incat sa merite. Cafeaua, ca multe altele, este un aliment perisabil. Imi place prospat prajita si rasnita. Daca unora le place sa tina 1-2 saci de cafea prin casa numai de dragul de a salva sub 100 lire pe an...
@catad Cred ca bea mai mult de 2 cafele pe zi. E la a treia varsta si detine 3 companii. Ii place sa-si cheltuiasca banii cu cap, cred ca din cauza asta cumpara bulk.
da' oare nu se plictiseste de acelasi gust zi de zi, luna de luna?! tocmai ce am dat peste Cafedirect, ceva nou pe la sainb cred
Asta este cu totul altceva. Omul cumpara en gros pt toate firmele si atunci este normal ce face. Tu chiar crezi ca el acasa isi ia 2 saci de cafea la banii lui? Mai mult ca sigur are expressor pe pastile sau automat de cafea care o prajeste si macina pe loc inainte de a curge in cana. Ala vorbeste la alt nivel. La teorie toti sunt buni. Cu cat ai mai mult cu atat castigul este mai mare.
Eu am trecut la capsule : https://www.dolce-gusto.co.uk/EN/machin ... anual.aspx Este mai scumpa decat macinata , dar am garantia ca este la fel de fiecare data , plus ca e mai usor de manevrat , spalat ...