Re: RE: Cat se castiga in UK? Daca atat castigi tu si colegii nu inseamna ca e medie. Majoritatea ratelor pe care le-am intalnit erau in jur de 250-280. Depinde mult si de limbajul de programare.
Da depinde de limbaj si de loc. Ce am scris eu se refera la Londra si la probabil cel mai popular limbaj. Spun ca e mediu nu pt ca atata iau eu ci pt ca asa mi-au spus mai multi recruiteri sau contractori plus ca sunt si destul de familiarizat cu piata. Tu esti tot contractor? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Am fost cand m-am mutat in UK. Dar am prins o perioada slaba in Decembrie - Februarie si am acceptat un rol permanent. Recent am plecat de la firma si fost interesat sa iau contracte, dar aveam resignation notice, si nu asteptau dupa mine. Asa ca tot am ajuns permanent.
Salutare, Cam care sunt salariile in Telecom (am experienta 4 ani in telefonie fixa si 3,5 ani in telefonia mobila). multumesc
Voice Routing Engineer lucrez in momentul asta.Am experinta SDH, PDH ,radio,GSM,SIP,H323 un pic de DWDM.
intri pe monster.co.uk si vezi acolo cam ce se ofera si la ce bani, ce se cere, samd http://jobsearch.monster.co.uk/jobs/?q= ... neer&cy=uk
Deocamdata fara drept de munca.Ma interesa sa vad daca pot sa intretin familia(eu si sotia)pana isi gaseste de lucru.Luna asta depun actele pentru Blue Card. multumesc,
O sa vin la munca in momentul in care primesc Blue Card.Vreau sa iau o decizie cat mai repede : Irlanda sau UK.
Multumesc de incurajari.Sper sa plec cat mai repede.As prefera Cambridge ca avem pe cineva acolo si o sa fie integrarea mai usoara.
Mai sunt ciori care castiga > 26000/PA fara sa faca nimic , doar din beneficii . Apoi nu stim bursa de la damele (si barbatii) de companie. Baietii cu cardurile , "rezolvitorii de acte" etc...