3.9 C
London
Wednesday, December 06, 2023
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

canale tv romanesti - cu antena sau fara?

Discussion in 'INFORMATII UTILE' started by britanicbeget, Mar 23, 2015.

1. britanicbeget

britanicbeget New Member

Trophy Points:
    0
    Salut si bine v-am regasit,

Numele meu e Marius si am mai fost pe forumul acesta cativa ani in urma, insa am pierdut informatiile aferente.
    Sunt in Anglia de ceva ani buni, dar nici o clipa nu m-a interesat sa urmaresc televiziune romana.
    Insa anul acesta parintii s-au gandit sa se abata pe aici, si poate (de ce nu) sa se aciueze o perioada mai lunga(1 luna -2..).
    Problema e ..eu am tv prin sky, si ei normal nu au neam de tv romaneasca.
    Mi-au spus insa parintii ca au vorbit la Dolce in Romania si e posibil sa cumpere un abonament pe un an(in jur de vreo £500 sau euro), iar in schimb ei primesc un fel de decodor(gen ala pentru HBO folosit in urma cu vreo 15 ani -limba- daca mai tineti minte).
    Ce doresc sa aflu ..este posibil sa prinzi canale romanesti numai cu "decodorul" ala, sau e mai complex de atat?

Multam fain si va salut
    (PS: sper ca am pus postu' asta unde trebuia)

2. sapanta

sapanta Active Member

Trophy Points:
    38
  3. dromaderu

dromaderu Active Member

Trophy Points:
    38

Nu baga 500 in asa ceva,
    spicetv este OK, maxim 10£/lunar

4. mjack20

mjack20 New Member

Trophy Points:
    0
    Iptv e cel mai bun ai nevoie doar de internet Mag 250 prinzi toata europa ;)

from Tapatalk

5. britanicbeget

britanicbeget New Member

Trophy Points:
    0
    Multumesc pentru toate raspunsurile.

A.Telekom-ul: m-am tot uitat pe site si nu e nimic legat(ori nu am vazut eu) de modul de instalare, antena etc. Ei spun ca vine cu router si receptor...dar atat. Cum il instalez, si daca am nevoie de linie telefonica cum ai spus tu "sapanta", nu vad.

B.Spicetv: am oarece indoieli pentru tv stream de pe internet. Am incercat in trecut si nu mi-a placut, sunt foarte comod, si sincer nu vreau sa ii pun pe parinti sa se chinuie cu ceva cu care nici eu nu mi-as bate capul.

C.IPTV: la fel cu spicetv. Am citit niste review-uri pozitive si negative. Negative referitoare la faptul ca sunt canale care lipsesc (nu se pot prinde) si la calitatea imaginii.

D.http://www.romani-online.co.uk/ghid/servicii-tv-satelit - asta ar fi fost a 2a optiune,numai ca locuind intr-o casa inchiriata(cu antena gata instalata), va trebui sa cer aprobare de la proprietar sa instalez o noua antena...etc.
    In plus(cred eu) costurile ar ajunge aproape de cifra pe care Dolce o cere, cu un posibil (inutil) deranj.

Mai sunt si alte aspecte:
    1.internet pe care normal nu il poti folosi in aceasi timp cu vizionarea tv(din motive lesne de inteles- lag)
    2.schimbatul canalelor din telecomanda(viteza+mobilitate)
    3.necesita achizitionarea unui alt dispozitiv pentru tv(receptor pentru internet sau asa ceva)
    4.daca 3 nu e valabil, atunci pc-ul devine indisponibil intrucat trebuie conectat la tv.

Nu mi-ati spus nimic despre Dolce..cunoaste cineva situatia, sau mai bine spus, are cineva serviciul Dolce?

Multumesc inca o data, scuze daca par greu de multumit.

6. dromaderu

dromaderu Active Member

Trophy Points:
    38
    Eu am douã antene,pe un singur abonament cu Digi,dacã zici cã vrei comfort.
    Abonamntul e cam 9£/month,desigur cutia (decodor) plus cartela le-am luat din ţarã, aici am plãtit doar instalarea (cam 90£),menţionez cã abonamentul îl plãtesc online.
    Nu are A3 though -ras2-

7. TheXman

TheXman Active Member

Trophy Points:
    38
    Televizor Smart - Spicetv abonament ... merge brici și ai și telecomandă

8. catad

catad Active Member

Trophy Points:
    38
    si eu folosesc spicetv cand vin bunicii. ei sunt incantati cu progr romanesti si eu la fel ca nu ma bat la cap. :) e fain cu spicetv ca te poti uita de pe toate terminalele din casa, tv, telefon, tableta.

9. sapanta

sapanta Active Member

Trophy Points:
    38
    Trebuia doar sa faci un mic efort sa citesti ce am scris: vezi detalii la Intrebari frecvente https://www.telekom.ro/fix/televiziune-iptv-s.html
    adica dai click pe link, si apoi mergi la Intrebari frecvente in josul paginii si dai din nou click ca sa apara detaliile. si apoi citesti si te lamuresti cum sta treaba
    Serviciul Telekom TV Interactiv foloseşte tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

daca ai internet de calitate, relativ stabil merge ok. la spice poti activa serviciul pt o luna, vezi cum merge si apoi te lamuresti.
    si la transmisiile prin satelit mai apar probleme, si la cele prin cablu samd.

esti comod - cumperi si un box care vine cu telecomanda
    Ce trebuie să fac dacă vreau să am SPICE TV Box direct pe TV-ul meu?
    Dacă vrei să beneficiezi de serviciile IPTV direct pe televizorul tău, trebuie să comanzi Set-Top Box-ul dedicat. Aparatul se conectează direct la televizorul tău printr-un cablu. Controlul şi accesul se face prin intermediul unei telecomenzi care vine împreună cu aparatul STB.

iar la canale care lipsesc - o sa fii surprins de RO Total Pack de la spice... doar 126 canale.

aici trebuie sa discuti cu baietii care se ocupa de asa ceva. sunt ceva solutii posibile, incepand de la adaugarea unei antene pe aceelasi suport sau poate o antena cu motor samd.

cine te-a mintit? un stream de youtube poate necesita mai multa banda decat un spicetv

În ce condiţii tehnice pot folosi platforma WEB SPICE TV BOX?
    Pentru vizionarea în browser a SPICE TV BOX este necesar un calculator cu procesor de minim 1.5Ghz, sistem de operare minim Windows XP sau OS X 10.6 având instalată cea mai nouă versiune de browser (vă recomandăm utilizarea Google Chrome sau Mozilla Firefox) şi cea mai recentă versiune pentru Adobe Flash.
    Conexiunea la Internet trebuie să aibă o viteză de minimum 2 Mbps. Pentru a vizualiza serviciile HD este necesară o conexiune de 4 Mbps.

poti cumpara box cu telecomanda, vezi mai sus

semnalul trebuie transmis prin ceva (cablu sau eter - nu se pune problema afara din ro, internet sau satelit - singurele optiuni in afara tarii) si receptionat de ceva.
    iar daca nu ai un smart tv care are nevoie doar de conexiune la internet, este necesar un minim de echipamente in functie de solutia si providerul ales.

iarasi depinde ce fel de pc ai samd.
    in general laptopurile recente suporta extended desktop si poti vedea ceva pe un ecran (cel al laptopului de ex) si altceva pe un alt ecran - un tv conectat prin HDMI.

sunt utilizatori de dolce, versiunea prin satelit din cate stiu.
    iar suma de 500 mentionata cred ca era RON, in nici un caz £500 sau euro...

iar daca TVul nu e smart, se poate folosi un mic dongle gen ezCast / Chromecast -da-da-

nu cred ca e mare lucru de pierdut -nu-ma-uit-
    dar daca tot vrei sa-i vezi sunt la liber pe net -da-da- http://www.antena3.ro/live.php

10. roman67

roman67 New Member

Trophy Points:
    1
  11. Dio

Dio Member

Trophy Points:
    18
    Omu’ nostru are potential… il dai afara pe geam, dar deschide usa cu capul si incearca combinatii…

12. gioni

gioni New Member

Trophy Points:
    3
  13. Alcatraz

Alcatraz New Member

Trophy Points:
    0
    Pana la momentul asta care solutie pt canale romanesti este mai stabila? M-am tot uitat pe setboxuri, android, non android si caut ceva fara sa imi bat capul cu setari prin kodi, p2p etc. Este mag254 o varianta mai simpla?

14. silverado

silverado New Member

Trophy Points:
    3
    dupa parerea mea
    da , MAG254 este varianta cea mai simpla si cea mai stabila .

15. Dio

Dio Member

Trophy Points:
    18
    Cum e baieti?... ati reusit sa vindeti vreun MAG254?

16. silverado

silverado New Member

Trophy Points:
    3
    Cum e baieti?... ati reusit sa vindeti vreun MAG254?[/quote]

salut
    un posibil comerciant , gasesti aici :
    Select the purpose of request:
    parthership and wholesale retail purchase
    To make a retail purchase select your country from a list and we'll suggest you the closest dealer
    Select country:
    United Kingdom
    Recommended Reseller:
    Infomir GMBH, Germany
    Kaiserstr. 56
    60329 Frankfurt am Main
    e-mail: sales@infomir.eu
    website: www.infomir.eu
    HB-Digital GmbH, Germany
    website: www.hb-digital.de
    e-mail: info@hb-digital.de

sursa informatiilor : http://www.infomir.eu/eng/products/iptv-stb/mag255/

dar sunt si altii ...

roman67 likes this.
  17. gioni

gioni New Member

Trophy Points:
    3
    Buna ziua , tuturor
    dupa mai mult de 1 an de zile , de cand folosesc , pot spune : recomand un receptor MAG 256 plus o subscriptie lunara de aici https://iptvfullromania.com ( folositi adresa de email , sa cereti detalii ... ) ,
    Sunt foarte , foarte multumit .
    O zi buna , tuturor !

18. crime112

crime112 New Member

Trophy Points:
    1
    Recomand si http://tvflix.site sunt foarte buni cu abonamente ieftine.
    125 canale TV + HD. Raspund foarte repede si ofera test gratuit.

19. ROMIPTV

ROMIPTV New Member

Trophy Points:
    1
    Salut,

Stiu ca e cam tirziu raspunsul dar acum am gasit postarea asta. Daca nu aveti deja televiziune pe internet IPTV incercati aici: https://www.romiptv.com
    Seriozitate si calitate foarte buna.

20. gioni

gioni New Member

Trophy Points:
    3
    Multumesc , celor de iptvfullromania ... :)

Familia mea este foarte multumita de serviciile celor de la iptvfullromania.com .

Share This Page