imi poate spune si mie cineva daca a botezat in anglia si unde anume?as vrea adrese de biserici ortodoxe romanesti si nume de preoti eventual nr de tel daca se poate. multumesc!
Prietena mea tocmai si-a botezat baietelul la biserica romaneasca din Holborn. Informatii legate de aceasta biserica precum si altele din UK gasesti chiar in siteul nostru la rubrica Nou venit - Informatii utile - Biserici romanesti. Click direct aici: http://www.romani-online.co.uk/nou-veni ... -romanesti
yoo_floriana a scris: UK e asa de mare...sau te duci la orice biserica ortodoxa romaneasca? este mai simplu sa cauti preot roman din Londra, caci e mai aproape de voi
Eu mi-am botezat fata in Bournemouth, preotul se cheama Ioan Fodor, tine slujbe acolo numai duminica in rest in londra. Felicitari pt bebe!!! -inima-
Buna seara..in legatura cu parintele Ioan Fodor,sunt extraordinare slujbele lui..pt cei care nu stiu raspunde la nr 07773277714.adresa bisericii:florence road,poole,bournemouth,bh14 9jg...e o comunitate de romani acolo,jos palaria..BRAVOOO..iar pt botez nu are taxa fixa..
multumesc pt felicitari si informatii,as mai dori sa intreb unde pot gasi lumanare pt botez daca se poate sau trebuie sa o fac eu?