Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U inca 3 programari confirmate (anonimi, fireste) Dar scrieti si aici cei care ati obtinut.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Buna ,va pot anunta cu bucurie ca si eu am primit confirmare.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Va multumesc pentru informatiile pe care le postati.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Hi! Spune-mi te rog la ce ora ai trimis programarea. Multumesc !
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U La ora 12:52.si sotul meu a fost sunat in jurul orei 14.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Am trimis si eu acum. Dar cred ca e deja prea tarziu
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru ca,datorita unui roman de treaba si dumneavoastra, site-ului,am primit si eu confirmarea de programare.Va doresc bafta si nu va pierdeti speranta! Irina
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Nu faceti ca si mine! Debifati din setarile telefonului respingerea automata a apelurilor de la persoane necunoscute . Eu am pierdut un apel necunoscut si cred ca am dat cu piciorul unei sanse unice de programare .
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U ! Ai trimis formularul vechi pe noua adresa? MULTUMESC!
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Am fost sunata si eu dar au spus ca nu imi dau nici un reference number, si eu am mai patit asa in noiembrie si nu m-au primit ca nu aveam reference number. cei care au mai fost sunati, au primit vreo confirmare ceva?
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Ma scuzi ca te ,,bombardez "cu intrebari! Poti sa-mi scrii la ce data esti programata? Am trimis mai tarziu si as vrea sa stiu daca mai pot sa sper pana pe 2 aprilie.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Am programarea pe data de 11 la ora 10. Ce va fi vom vedea . Oricum ,bafta tuturor celor acre au programare si celor care o asteapta.
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Yuhuuu.....si eu am primit telefonul norocos, dar din pacate nu mi-au dat nici un numar de referinta sau vreun mail de confirmare? A primit cineva astfel de informatii? -bravo-
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Felicitari celor care au reusit !Astept si eu apelul ,,minune,, cu toate ca am trimis a doua oara formularul....cam tarziu de data asta,nu am fost pe faza din prima. As avea si eu o intrebare pentru cei care au inteles mai bine regulile de aplicare: eu ca si sotie dependent de self employed fac parte din exceptie? ...sau e ok sa aplic cu acest formular ? Multumesc frumos si multa bafta tuturor!
Re: Anunţ privind suplimentarea numărului de programări la U Se pare ca de data asta m-am trezit si mai tarziu decat prima data. Asta e, exista un proverb care zice|: "Cine se scoala de dimineata, departe ajunge." Oricum am trimis actele prin posta, nu cred ca imi veneau asa repede inapoi sa pot sa merg la Croydon.