salutare rog , colegii , aveti cineva aici in UK , canale TV romanesti prin IPTV ? unde locuiesc , nu pot instala antena de satelit ... sa pot viziona canale TV Ro rog , solutii , sfaturi , idei , variante de contact cu cineva care ma poate ajuta multumesc frumos , anticipat
eu foloseam spicetv.ro cand veneau bunicii, dar am vazut acum ca le-au sechestrat website-ul aia de la justitie.
Eu folosesc livetvonline.ro si sunt foarte multumit. Abonamentul e de 7$ pe luna (cam 4.65 lire pe luna). Programe TV la greu. Jmekerie cu maneta.
A fost la rugaciunile mele treaba -ras2- -ras2- -ras2- Mie mi-au blocat IP-ul efectiv, am inteles ca au fost arestati, sa bage la greu!
Salut , @roman67 eu am rezolvat problema de cateva luni sunt conectat la cineva , la serverul lui , de IPTV , canale Ro ( dar am inteles ca poate oferi si canale straine ) sunt foarte , foarte multumit de ceea ce imi ofera si de faptul ca este foarte serios , comunicativ mi a acordat suport tehnic si este foarte receptiv . Daca te intereseaza , lasa mi o adresa de email sau trimite mi mesaj sa iti dau adresa lui de contact . Numai bine !!
https://www.livetvonline.ro/ '' Noutati Ne cerem scuze! Arhitectura noastra nu permite pentru moment clienti noi. Va rugam reveniti! '' naspa ...
De preferat fara canale romanesti, mai imbunatatesti engleza urmarind cele din uk. Pentru cate un meci folosesc www.mywebtv.info/pro-tv-hd
Rabdare. Vor da drumul la clienti noi. Foarte multi folosesc serviciile lor. Concluzia o tragi tu. Rabdare...
am facut comanda de un box MAG254 ... astept in continuare solutii de conexiune stabile multumesc frumos , tuturor celor care mi au raspuns
aceasta e grila de canale Tvr 1 Tvr 2 Tvr 3 Digi 24 Prima Tv Antena1 Antena Stars Antena3 Romania TV Realitatea tv B1 Tv Kanal D National Tv Pro Tv Pro tv international N24 Look Tv Look Plus Acasa TV Acasa Gold Credo Trinitas TV Speranta Tv Dolce Sport1 Digi Sport 1 Digi Sport 2 Digi Sport 3 Sport.R0 Eurosport Eurosport 2 Ro 1 Music Channel Kiss Tv Mtv U Tv Zu TV Mooz Dance Hora TV Favorit TV Etno Taraf TV JimJam Boomerang Ro Cartoon Network Dysney Junior Disney Romania Minimax Agro TV Paprika Romania Viasat Nature Viasat Reality Discovery Science Discovery Channel RO Discovery World Ro Nat Geo Channel National Geographic Animal Planet History Travel Channel Fine Living CNN Digi Animal World Digi World Digi Life Digi Film Pro Cinema Cinemax Cinemax2 Film Cafe HBO Romania Hbo Comedy Diva Universal Bollywood Tv Fashion Tv TCM Story5 Magyar ATV Duna TV Paprika TV Ozone Network Hu Nat Geo Channel M1 M2 M3 M4 sport Auto Motor Hir RTL 2 Rtl+ Sorozat+ Muzsika Tv Slager tv Film Mania Super Tv2 Hbo2 Pro 4 Viasat 3 Viasat 6 Tlc_Europe Spektrum Cbs_Reality Fem3 Private Blue Hustler Venus HOT Playboy TV care le primesc .
detalii mai multe despre cel care imi permite accesul la el in server , iti voi da , pe email cauta ma , te rog , pentru alte detalii soremomio @ gmail. com ( fara spatii )
si licenta pt re/transmisia programelor? pe aceeasi chestia si-au furat-o cei de la spicetv se pare. macar nu afisa liste de canale aici daca tot faci o ghidusie ca nu stii cine citeste. -nu-ma-uit-
Multumesc frumos lui Gioni pentru adresa furnizata . In sfarsit , pot vedea canale romanesti la televizor . Multumesc .
Thanks , Gioni pentru adresa . Recomand , foarte serios tipul , care m-a primit la el ... in ''sistem '' sa pot viziona canalele TV preferate . Thanks .
Si acum o intrebare pentru toti cei care vizualizeaza canale TV online romanesti (deci provider din Romania): platiti TV Licence in UK? Daca da, de ce platiti? Daca nu, de ce nu platiti? Argumentati raspunsul.
aceasta mare dilema isi gaseste raspunsul (daca mai era cazul) pe site-ul tv licensing http://www.tvlicensing.co.uk/check-if-you-need-one Check if you need a TV Licence You need to be covered by a TV Licence if you watch or record programmes as they're being shown on TV or live on an online TV service. This is the case whether you use a TV, computer, tablet, mobile phone, games console, digital box, DVD/VHS recorder or any other device. raspunsurile la "de ce" te lasam pe tine sa le cauti
Super Tare Gioni , esti un mare Domn multumiri pentru ajutorul dat ... intradevar , e tare ... omul cu ... Numai bine , tuturor !!!