Sincer nu cred. Eu mi-am facut dupa vreo 6 luni. Prietena mea nu a trecut de credit check, desi avea mai multi bani in cont decat mine. I-au zis sa revina in 3 luni ca sa nu fie nicio problema. Dupa 3 luni tot nu a trecut si am facut un al 2lea abonament pe numele meu. Mi-au si luat £200 depozit...
mie mi-au cerut 100 de lire depozit si inca 50 de lire pt un samsung ace 2 dar nu am acceptat abon era de 15 lire,o sa mai incerc la tesco sau three,are cineva abon la tesco?am inteles ca merg pe reteaua o2,
Buna seara.Am luat in 2012 un telefon din Anglia la abonament si am venit in tara, nemai platind abonamentul.Acum trebuie sa ma intorc deaoarece voi incepe lucrul.Ce se poate intampla daca nu mai platesc abonamentul la telefon?
Nimic, stai linistit, mai fa vo doua abonamente eventual, mai ia vo doua telefoane, aici in Anglia asa merge, nu te intreaba nimeni nimic, nu-i intereseaza practic de telefoanele lor, cum nici pe tine nu te-a interesat cine va plati abonamentul in continuare cand ai crezut ca ai dat teapa vietii tale! Ia zi, le-a placut la baieti ce mobil ti-ai tras tu la UK, mokka?
Vei plati tot ce nu ai platit + amenda. In caz ca vei dori sa cumperi aici altfel decat cu cash sau debit, nu credit, card nu vei putea. Iti va fi puternic afectat credit score-ul.
Si daca vrei sa inchiriezi apartament s-ar putea sa ai probleme pentru ca unele agentii fac credit checks si o sa apara acolo ca esti rau platnic...plateste si tu cat de repede poti.
salutare tuturor! am incercat si eu sa imi fac un abonament direct pe site http://www.carphonewarehouse.com/ ...dar imi cer adresele la care am locuit in ultimii 3 ani... eu st aici d un an jumate! daca trec pe formular k locuiesc la adresa actuala de 3 ani...verifica cineva ceva? PS: acasa sun de pe Lyca!sunt ieftini si am semnal ok! net am de la T-mobile pt care platesc 15 lire p luna (dar cam lasa d dorit la capitolul descarcat/vizionat ceva online) o seara buna tuturor!
Am oferta de la delightmobile: Uk , Romania+7 tari, mesaje si internet nelimitat pentru 30 £ luna . Dar pe situ lor de cateva saptamani nu mai apare oferta asta , daca am deja activata optiunea asta mai pot sa o reactivez de luna viitoare ?
Sal Mi am facut un abonament in Irlanda si mi am luat un iPhone 6 Si din păcate tre sa plec căci nu mai am de munk Am plătit abonamentul 2 luni Daca plec nu voi mai putea plăti Ce mi se poate întâmpla Ma poate afecta cu ceva in Romania? Multumesc anticipat