Mutu wrote:dromaderu wrote:Timpul, incet/incet,...
a trecut vara, vorba aia, vine iarna...![]()
De ceva zile ma "zbat" sa caut ceva pt vacanta "trantorilor" din Februarie la anul,
am gasit asta pe Homelidays,
in Austria, muntii Alpi,
a mai fost cineva?, are ceva idei?
http://web.me.com/hinsby/Austrian-Alps/Home.html
Multam de orice info!
Nu vreti la ski in Alpi?
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Mutu wrote:Si cat te costa de persoana? Alte conditii, papici etc?
Nu te-ai gandit sa mergi cu avionul?

, prima pe anul acesta
)

),

dromaderu wrote:Hai ca la search mi-a iesit asta primul...![]()
Mai este o luna , si pleeeeec!!!! pt o saptamana>>>![]()
Dar azi, am primit un email de la proprietarul vilei care m-a informat ca zapada pare ca va tine pana in Iunie...![]()
![]()
![]()
Mai are in zona nou construita deci o chestie din aia de faci baie afar in apa calda, cu zapada in jur... abia astept...![]()
De Mexic nu a mai zis nimeni nimic!

seby wrote:De Pasti ma gandesc sa merg in Irlanda de nord 2-3 zile cu masina .
Eu ma gandeam la Scotia sau Cornwall. Ce ar fi de vazut in Irlanda de nord?? Doamne fereste de altele!!
uneori ?
seby wrote:Scotia am bantuit-o de 3 ori , Cornwall il pastrez pentru vara ,deci .....
ps. albea ...tu nu ai "pasarele"uneori ?
Dar Irlanda de nord? Poate mai la sud, Dublin, cica e super recomandat ca destinatie turistica.
dromaderu wrote:Mai este o luna , si pleeeeec!!!! pt o saptamana>>>![]()
Dar azi, am primit un email de la proprietarul vilei care m-a informat ca zapada pare ca va tine pana in Iunie...![]()
![]()
![]()
Mai are in zona nou construita deci o chestie din aia de faci baie afar in apa calda, cu zapada in jur... abia astept...![]()

georgiv wrote:dromaderu wrote:
De Mexic nu a mai zis nimeni nimic!
Am intrebat o prietena, care a fost in Mexic in 2010, in Cancun mai exact in Riviera Maya. Mi-a zis ca a fost superb si merita vizitat; ai foarte multe de facut in Mexic si cica si in Mexic DF e destul de bine doar ca e putin cam periculos.

splash wrote:dfds este fosta Norfolk Line si da, are preturi decente; depinde la ce ora si in ce zile ale saptamanii pleci.
Mai sunt ok cei de la eurotunnel dar trebuie sa-ti iei bilete din timp (am luat cu £50 return!)
PS: unde si cand mai te 'hodinesti' iara mai Dromaderule?

???

dromaderu wrote:Am promis ceva poze de la ultima hoinareala, dar, cu reasezarea aceasta a imaginilor este nitel mai greu , however,
aceasta este vila la care am stat in Austria, cocotat pe acolo pe dealuri, desi ningea cam zilnic, cel putin de doua ori pe zi venea tractorasul pana la poarta si dezapezea imediat...

AmyS wrote:dromaderu
minunat arata poza, imi aduce aminte de casuta din povesti. Sa va fie de bine vacanta, sunt sigura ca a fost f frumos.

) ca mai OK este acest Europa Park de la nemti.
Return to PASTREAZA-TE IN FORMA
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests