Sbenghe Andrei wrote:Buna ziua!
Pe topic-ul recomandat nu am gasit raspuns la intrebarea :
"Am inteles ca te poti angaja. De ex. eu,facand 9 ani de muzica si avand locul 3 la Eurovision,as putea sa cant,contra-cost intr-un local/restaurant/etc. ?"
Si a 2.a nelamurire,ajung in Anglia,termin Year 11 si dupa aceea,fara bani nu prea poti sa-ti mai continui studiile,nu ?
(De aceea vreau un raspuns la intrebarea de mai sus deoarece vreau sa-mi pastrez bani pt. universitate.)
In ceea ce priveste partea cu tutorele am inteles ca foarte multi (printre care si parintii mei) ca atunci cand ajung in UK,sa se intample exact ce povestea Dickens (cum ca,tutorele,avand drepturi parintesti,pot sa te puna sa cersesti si sa "practici" muncile de jos).

Mihaela1 wrote:Am fost si am vazut mai multe scoli cu boarding dar ne-am oprit la doua dintre ele una este din Shatefsbury
Mihaela1 wrote:iar cea de-a doua din Wincester.
Mihaela1 wrote:De la una din scoli mi-ai recomandat site-ul unei agentii care se ocupa cu acest lucru dar sumele pe care le cer mi s-au parut exorbitante ( 900 GBP/term).

costoboc wrote:cauta o alta familie/persoana care sa fie tutorele copilului si asftel copilul sa poata locui cu tutorele. Nemaiplatind taxa de boarding scoala in UK este GRATUITA plus ca poti sa incasezi alocatia copilului.

costoboc wrote:Daca ai vre'un sfat de dat alege tonul potrivit, daca doar vrei sa te bagi in seama...Back Off!

costoboc wrote:despre mine spune ca stiu ce vorbesc .... despre tine .... ca nu stii cand sa te opresti!

Kitty2010 wrote:costoboc wrote:despre mine spune ca stiu ce vorbesc .... despre tine .... ca nu stii cand sa te opresti!
Esti impertinent, obraznic, prost crescut. Este ultima oara cind iti raspund.

Kitty2010 wrote:costoboc wrote:despre mine spune ca stiu ce vorbesc .... despre tine .... ca nu stii cand sa te opresti!
edited by Dan:
De la Dan: cand ramai fara argumente sau ti-e lene sa le gasesti, nu trebuie sa folosesti cuvinte jignitoare. Tonul tau este cu muuuult in afara tonului general al forumului. Acum iti recomand politicos sa iti versi amarul pe mareaunire, iar daca vei continua cu astfel de limbaj/atitudine, vom fi nevoiti sa ne despartim. Adica va trebui sa te muti cu totul pe mareaunire si sa uiti de noi.

ELLAWS wrote:Kitty2010 wrote:costoboc wrote:despre mine spune ca stiu ce vorbesc .... despre tine .... ca nu stii cand sa te opresti!
Kitty draga
Spune-mi te rog ca nu esti una si aceeasi persoana cu cine stiu eu!!! De altfel, nu am inteles interventia ta pe acest topic...

Kitty2010 wrote:ELLAWS wrote:Kitty2010 wrote:.
Ella draga,
sint exact persoana la care te gindesti. Imi pare rau.
Interventia mea pe acest topic se poate explica intr-un singur fel: sint membru si mi-am spus parerea. Ai ceva impotriva? De ce? Nu accepti ideile altora care nu se potrivesc cu ale tale? Nu consideri ca pe tot parcursul vietii avem cite ceva de invatat de la cei din jurul nostru? Nu consideri ca la un moment dat sint persoane care vin cu idei noi, opuse celor cu care sintem familiari?
quote="ELLAWS"]i?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest