mimi_pana wrote:si eu semnez cu cea mai mare placere petitia,pentru ca sincera sa fiu cand ii vad acolo mi se intoarce stomacul pe dos...noi ne chinuim aici sa gasim un job,sa obtinem acte,sa platim taxe ca sa fim legal ,si pe ei nu ii deranjeaza nimeni si nu ii ia la intrebari pentru ceea ce fac.![]()

Petru Clej wrote:Ca sa nu mai spun ca, stiind cum sta treaba, nu am niciun fel de simpatie pentru turistii care, fiind la 100 de metri de Big Ben, nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa puna 20 de lire pe o escrocherie.
În plus, mai este și o chestiune administrativă. Până la jumătate, dinspre Palatul Westminster, podul este pe teritoriul poliției Westminster, pentru care practicarea jocurilor de noroc fără licență - unde se încadrează alba-neagra - este o infracțiune prioritară, turiștii fiind principala sursă de venit pentru Westminster. Dincolo de jumătatea asta, înspre County Hall, este teritoriul Poliției Lambeth, un borough renumit pentru omoruri, tâlhării, trafic de droguri, pe lângă care alba-neagra e un mizilic. Iar infractorii români au aflat acest lucru și de multe ori își amplasează business-ul ad hoc înspre County Hall.

Jumpy wrote:Bingo am gasit deja formula ma duc in Uk si ma fac SE ca muncitor Alba-Neagra nu poate sa ma refuze fiinc nu este nimeni nascut in UK care sa vrea sa practice asa ceva.![]()
Deci dupa glume sa vorbim de ceva serios sint de acord si daca va fi posibil voi semna on-line orice petitie ce va fi intocmit de rebecca_uk desi dupa cum bine stiti sint in Romania inca dar ma supara faptul ca indivizi din astia ne facreclama in toate colturile ale lumi. Haideti fratilor sa semnam sa facem lobby sa incurajam pe toti care muncesc inafara tari sa se delimiteze de acesti indivizi care aduc numai prejudicii poporului Roman
Trebuie sa facem dovada ca nu trebuie sa fim asimilati cu cei care fura sparg inseala si omor oameni daca ar fi dupa mine s-ar odihni de mult pe fundul Tamise cu niste medalioane de plump la git.
imi cer scuze pentru cruditate dar deja am ajuns la limita rabdari.muncesc in strainatate aproape 4 milioane de romani si din cauza a citorva zeci de mii ne catalogeaza pe toti in aceleasi oala.Nu e fear. As propune oun proiect de lege Cel care e prins ca face smecherii adica(furturi,cersit,crima,bani de protectie, si alte lucruri nepermise de lege sa fie trimisi in tara natala (adica in Romania) si sa nu aiba drept de a parasi tara macar 10 ani.(aviz amatorilor)sa fie valabil interdictia pe CNP nu pe nume ca astfel daca de ex : lucut comite infractiuni si politia il prinde il trimit in tara unde desteptul isi schimba numele adica preia numele de fata a sotiei care este poate de ex:Stan si in doua saptamini tot acolo il gasesti si fura mai departe.asta asa ca un avertisment
daca ar fi dupa maine eu sincer si imi cer scuze dar eu personal AS castra pe toticare comit infractiuni

Petru Clej wrote:
Ce opinii fascistoide... Pentru știința dumneavoastră: există așa numitul IM3 - avertizare cu expulzarea - care poate fi decisă doar prin hotărâre a justiției. Problema e că după expulzare, cetățenii români se pot întoarce în UK, în calitate de cetățeni UE și nu e mare lucru ce pot să pățească.

danutzzzz wrote:Petru Clej wrote:
Ce opinii fascistoide... Pentru știința dumneavoastră: există așa numitul IM3 - avertizare cu expulzarea - care poate fi decisă doar prin hotărâre a justiției. Problema e că după expulzare, cetățenii români se pot întoarce în UK, în calitate de cetățeni UE și nu e mare lucru ce pot să pățească.
De cand a devenit pedepsirea infractorilor ceva "fascistoid" domnu' Clej?
Distrugerea renumelui Romaniei ar trebui tratat ca tradare de tara domn'le in opinia mea. Daca vor sa faca prostii in UE sa scoata pasaportu de UE, nu ala de Romania.
PS: domnu' Clej, daca maine o sa recititi ce ati scris si o sa cereti sa vi se stearga postarile, sa stiti ca o sa fie prea tarziu. Eu zic sa pastram o limita, pentru ca din postarile dumneavoastra din ultimele ore reiese ca vreti sa va certati cu toata lumea. V-o spun in calitate de cititor, nu va luati de ce scrie in drptul numelui meu.

Petru Clej wrote:În sfârșit, dacă doriți să ștergeți postingurile mele, nu ezitați. Oricum acest forum este extrem de mediocru și dumneavoastră pierdeți, nu eu.

albea wrote:
Fac eforturi sa raman in termeni decenti, ca as fi vrut sa ma exprim altfel, dar iar sare Rebe la jugulara mea. Mai bine mai astept, ca poate ii sare mustarul lui admin cand va realiza ca dl Clej ne scade ratingul de forum. Si, auzi: i se adreseaza pe numele mic, Adrian. Cat tupeu!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk

danutzzzz wrote:Eu cred ca un telefon la politie in momentul in care observati "evenimentul" este mai bun decat o petite semnata de 'jdemii' de persoane.

Petru Clej wrote:danutzzzz wrote:Eu cred ca un telefon la politie in momentul in care observati "evenimentul" este mai bun decat o petite semnata de 'jdemii' de persoane.
Nu e nevoie să ocupați timpul poliției cu telefoane inutile. Poliția din Westminster este la curent cu ceea ce se întâmplă pe podul Westminster și intervine, repet, ÎN LIMITA RESURSELOR pe care le are la dispoziție.
Am fost translator un astfel de arestat pe pod, nu mai departe de joi (a propos era român, nu rom). Fusese unul din șase (pentru că în general acționează în grup) și era un singur polițist. L-a arestat pe acest individ, iar ceilalți au reușit să fugă. Dar au fost arestați când jocul de abia începuse și nimeni nu a fost păgubit (turiștii gogomani care pun 20 de lire la bătaie).

pop1982 wrote:Petru Clej wrote:danutzzzz wrote:Eu cred ca un telefon la politie in momentul in care observati "evenimentul" este mai bun decat o petite semnata de 'jdemii' de persoane.
Nu e nevoie să ocupați timpul poliției cu telefoane inutile. Poliția din Westminster este la curent cu ceea ce se întâmplă pe podul Westminster și intervine, repet, ÎN LIMITA RESURSELOR pe care le are la dispoziție.
Am fost translator un astfel de arestat pe pod, nu mai departe de joi (a propos era român, nu rom). Fusese unul din șase (pentru că în general acționează în grup) și era un singur polițist. L-a arestat pe acest individ, iar ceilalți au reușit să fugă. Dar au fost arestați când jocul de abia începuse și nimeni nu a fost păgubit (turiștii gogomani care pun 20 de lire la bătaie).
Tot nu inteleg, de ce incercati sa opriti oamenii daca ei doresc sa faca ceva, nu are rost sa faceti aia, nu ocupati timpul politiei, si multe alte indrumari care vin dein partea dumneavoastra.
Daca nu iasa nimic macar am incercat ce e rau in asta?
Domnule Clej noi suntem oameni din toate bransele aici, si daca dorim sa facem ceva o sa facem viniti si dvs cu ceva constructiv la ideeile si discutiile ce le purtam aici, de ieri de cand ati intrat pe forum prima data loviti lumea in stanga si dreapta, tot ce faceme e rau, noi suntem rasisti, si multe alte cele.

Petru Clej wrote:pop1982 wrote:Petru Clej wrote:[quote="danutzzzz"]
Eu cred ca un telefon la politie in momentul in care observati "evenimentul" este mai bun decat o petite semnata de 'jdemii' de persoane.
Tot nu inteleg, de ce incercati sa opriti oamenii daca ei doresc sa faca ceva, nu are rost sa faceti aia, nu ocupati timpul politiei, si multe alte indrumari care vin dein partea dumneavoastra.
Daca nu iasa nimic macar am incercat ce e rau in asta?
Domnule Clej noi suntem oameni din toate bransele aici, si daca dorim sa facem ceva o sa facem viniti si dvs cu ceva constructiv la ideeile si discutiile ce le purtam aici, de ieri de cand ati intrat pe forum prima data loviti lumea in stanga si dreapta, tot ce faceme e rau, noi suntem rasisti, si multe alte cele.

Petru Clej wrote:Cunoașteți dictonul "Drumul spre iad este pavat cu intenții bune"? Nu are rost să vă agitați în cazul de față, poliția știe despre ce e vorba. Rasist este individul, avertizat și de Adrian Cherciu, care a afirmat că cei care joacă alba-neagra sunt doar romi. Oameni ca aceștia ar trebui ostracizați pe acest forum.

Petru Clej wrote:danutzzzz wrote:Petru Clej wrote:
De cand a devenit pedepsirea infractorilor ceva "fascistoid" domnu' Clej?
Distrugerea renumelui Romaniei ar trebui tratat ca tradare de tara domn'le in opinia mea. Daca vor sa faca prostii in UE sa scoata pasaportu de UE, nu ala de Romania.
PS: domnu' Clej, daca maine o sa recititi ce ati scris si o sa cereti sa vi se stearga postarile, sa stiti ca o sa fie prea tarziu. Eu zic sa pastram o limita, pentru ca din postarile dumneavoastra din ultimele ore reiese ca vreti sa va certati cu toata lumea. V-o spun in calitate de cititor, nu va luati de ce scrie in drptul numelui meu.
“Trebuie sa facem dovada ca nu trebuie sa fim asimilati cu cei care fura sparg inseala si omor oameni daca ar fi dupa mine s-ar odihni de mult pe fundul Tamise cu niste medalioane de plump la git.”
“daca ar fi dupa maine eu sincer si imi cer scuze dar eu personal AS castra pe toticare comit infractiuni”
Astea sunt acțiuni pe care le luau regimurile comuniste și fasciste. Aceleași regimuri considerau "distrugerea renumelui țării" ca "trădare".
În sfârșit, dacă doriți să ștergeți postingurile mele, nu ezitați. Oricum acest forum este extrem de mediocru și dumneavoastră pierdeți, nu eu.

Dio wrote:Daca te referi la Petru Clej pe care il stiu eu, si care a lucrat aproape 20 de ani la BBC, nu pot decat sa il salut. Mai mult ca sigur nu moare de foame… e laudabil ca si-a gasit timp sa posteze pe forum, iar tematica abordata e de actualitate.
E normal sa te adresezi cuiva pe numele mic, mai putin cand ai de-a face cu personaje de rang inalt sau vita nobila.

albea wrote:Dio wrote:Daca te referi la Petru Clej pe care il stiu eu, si care a lucrat aproape 20 de ani la BBC, nu pot decat sa il salut. Mai mult ca sigur nu moare de foame… e laudabil ca si-a gasit timp sa posteze pe forum, iar tematica abordata e de actualitate.
E normal sa te adresezi cuiva pe numele mic, mai putin cand ai de-a face cu personaje de rang inalt sau vita nobila.
Vad ca-l cunosti bine, nu stii si ce grad are? Ori ati fost (sunteti) colegi, ca vad ca zici si tu ca din carti: "laudabil". ... "tematica de actualitate" ??? Hmm ... Chiar intru la banuieli.

Dio wrote:Iti dau dreptate ca nu e placut sa vorbesti de funie (infractionalitatea conationala) in casa spanzuratului (forumul romani-online.co.uk), dar care-i alternativa?

haules baules, asta e discriminare pe fata! adica vine oamenii la munca cinstita, nu da in cap la nimeni si pac vine neste fete si baieti cu etajatu' care nu stie jocuri de perspicacitate si te inhata... 
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests