Ma doare sufletul ca din pacate inca nu pot participa la aceasta intilnire poate la urmatorul (mai mult ca sigur)cu aceasta ocazie as dori sa va transmit distractie placuta si numai bine sanatate fericire si apropo poate este cineva cu numele de Dumitru ?? La Multi Ani-cadou-

dromaderu wrote:Pai tu vino cu trascaul si,
poate ne lipim cativa si la petrecera aia de pomina mai apoi,...![]()
Ce numar are frate'tu la camasa/pantofi?

Mutu wrote:dromaderu wrote:Pai tu vino cu trascaul si,
poate ne lipim cativa si la petrecera aia de pomina mai apoi,...![]()
Ce numar are frate'tu la camasa/pantofi?
Tu vorbesti serios?
Vezi ca frate-mio sta in Tonbridge Kent. La pantofi 43 si la camasa XL...

Jumpy wrote:-plans2- Ma doare sufletul ca din pacate inca nu pot participa la aceasta intilnire poate la urmatorul (mai mult ca sigur)cu aceasta ocazie as dori sa va transmit distractie placuta si numai bine sanatate fericire si apropo poate este cineva cu numele de Dumitru ?? La Multi Ani-cadou-
PS Daca ma ajuta cel De Sus si voi putea participa la intilnirea urmatoare promit ca asigur toata cantitatea de PALINCA DE SATMAR de care va fi nevoie GRATIS.
Doamne ajuta

eh bine trage o prietena de mine sa vin da poate are si ea dreptatealina.fluturas wrote:nu cunosc pe nimeni din cei care vin dar ma prezint si eu cu mare drag tocmai ca sa va cunosc! ne vedem duminica

asa baga-ma pe mine la inaintare! mai iesi si tu in lume! eu m-am anuntzat pe facebook!alina.fluturas wrote:eh bine trage o prietena de mine sa vin da poate are si ea dreptatealina.fluturas wrote:nu cunosc pe nimeni din cei care vin dar ma prezint si eu cu mare drag tocmai ca sa va cunosc! ne vedem duminica

dromaderu wrote:Pai vad ca veniti toti cu masina,
cum ramane deci cu tuica???
Ceva soferi de sacrificiu???

albea wrote:dromaderu wrote:Pai vad ca veniti toti cu masina,
cum ramane deci cu tuica???
Ceva soferi de sacrificiu???
Pai tu il ai pe ValiB si eu iau un taxi, care-i problema?

albea wrote:Offff, ce am uitat!!! Are cineva numerele de telefon ale lui AdiPC sau MickyRoman? Sa-i anunte si pe ei cineva!

new_printze wrote:Suntem 101...![]()
Cruella o veni ???

Sotul e anchilozat de cateva zile si e sub tratament cu analgezice si anti-inflamatoare iar eu am o clienta ce si-a gasit, tocmai acum, sa imi schimbe programul...

, aveti grija cu berea si vinu'

.
,va doresc

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests