mackanzie wrote:Salut tuturor! Am si eu o mica intrebare legata de dovezile care trebuie atasate la BR1 .sotul meu are blue card provizoriu are payslip-urile pe cele 12 luni si scrisoare de la angajator dar nu are contractul.este obligatoriu sa trimita acel contract ? o sa fie refuzat in cazul in care nu il trimite? angajatorul a sugerat sa mai trimitem o scrisoare din partea contabilului in care sa se precizeze data angajarii si care trebuie sa corespunda cu data emiterii cardului provizoriu.printre altele avem si o copie de la P45 in care e trecuta data angajarii.merge trimisa si aia.ce parere aveti? multumesc .

sapanta wrote:un lucru f bun care l-am invatat de la englezi e sa fim cat mai exacti, cat mai precisi.
deci nu e blue care provizoriu, e fie roz (12 luni) fie albastru (definitiv/permanent)
daca te referi la pct de mai jos, sunt listate niste optiuni cu ceea ce prezinti
9.3(d)
If you are applying for a registration certificate as a Bulgarian or Romanian national who has completed 12 months’ continuous lawful employment in the UK:
Wage slips covering the last 12 months
Contracts of employment covering the last 12 months
Letter(s) from employer(s) confirming your employment covering the last 12 months
Students: Evidence that you have continued to exercise your treaty right as a student
Apoi bolduit sa citeasca lumea cu atentie
Please tick the boxes next to the relevant items to show the documents and photographs you are providing
deci mai pe romaneste bifeaza ce documente furnizezi, sa inteleaga si ala care citeste aplicatia...
bafta!

mackanzie wrote:Salut din nou.Am o mica nelamurire cu privire la formularul BR1.mai complectez si sectiunea nr 3 despre self employed in cazul nostru? sotul e aplicant si trebuie sa imi demonstrez activitatea de self employed in anul in care el a muncit legal.caci daca trebuie din nou trebuie sa complectez si sectiune 9.2 la dovezile pe care le includ ex. invoice,stat.,reference.multumesc.
.

mackanzie wrote:mersi mult.imi mai trebuie scrisoare de la contabilul meu ? prima data am avut si l-au verificat.ce zici despre home office reference nr? ne-au dat HO ref nr prima data cand ne-a venit scrisoarea cu acceptul sa le trec pe acelea? inca o data mersi.

mackanzie wrote:mersi de tot.mai revin sper cu vesti bune cand o fii sa ne raspunda.

si La multi ani! vin cu vesti bune despre aplicatia noastra dupa 3 luni de asteptare am primit cardurile.Dupa cum am spus am pus si copilul in aplicatie desi are 4 ani si a primit si el blue card.multumesc tuturor pentru sfaturi.pana la urma nu am pus nici un contract ca nu a avut si nici nu au intrebat a fost bn asa cum am trimis.o zii buna si un an nou fericit la toti.
mackanzie wrote:-salut- si La multi ani! vin cu vesti bune despre aplicatia noastra dupa 3 luni de asteptare am primit cardurile.Dupa cum am spus am pus si copilul in aplicatie desi are 4 ani si a primit si el blue card.multumesc tuturor pentru sfaturi.pana la urma nu am pus nici un contract ca nu a avut si nici nu au intrebat a fost bn asa cum am trimis.o zii buna si un an nou fericit la toti.

roxaida wrote:Buna,eu am alta nelamurire.Mii de scuze daca a mai fost pusa intrebarea de mii de ori dar eu vreau sa ma asigur!! Eu in mai voi aplica pt blue card si vroiam sa stiu daca fratelui meu ii trebuie permis de munca sau daca eu am blue card primeste si el? Va rog mult puteti sa ma lamuriti?Mersi frumos si please help!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests