mircea25 wrote:Salut, am shi eu o intrebare:
Daca ma duc in Romania shi trimit de acolo cazierul tradus shi legalizat , facandu`mi inainte examenul medical shi testul topografic aici in londra, dosarul poate fii depus de altcineva????
Multumesc anticipat shi astept raspunsul tau cat mai curand

albea wrote:Uite cum sta treaba: eu am mai spus si altora, Akin Entreprises ltd Londra nu reprezinta nici o companie de privat hire din Londra. Au niste comisioane colosale si nu garanteaza nimic, nici macar obtinerea licentei. La banii pe care ii dai lor poti sa vii la Londra sa-ti iei singur licenta. Poti sa vezi cu ochii tai in ce te bagi, iti poti face o idee despre oras, poti sa discuti si cu alti soferi romani din Londra. Pe mine ma intriga de ce nu spun cei din Turda pe care firma din Londra o reprezinta? Este un semn de intrebare foarte mare. De ce ascund acest lucru? Pana acum toti soferii veniti prin intermediari au luat teapa, printre care ma numar si eu. A obtinut cineva licenta prin ei? Iti mai spun o data: Akin Entreprises ltd Londra NU EXISTA in private hire. Nici macar nu este mentionata pe lista firmelor acreditate sa sustina testul topografic:
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/ ... entres.pdf
Daca eu gresesc, ii invit public sa ma contrazica. Sunt de prea multa vreme in industria asta ca sa imi poata scapa o companie importanta care sa aibe nevoie de soferi din Romania. Iti recomand sa fii extrem de atent.
Vei fi mult mai castigat daca vii la Londra pe cont propriu. Nu trebuie decat sa cumperi un bilet de avion dus - intors care costa cca £100 si sa-ti platesti cazarea la un hostel pentru 2-3 zile, adica inca £35-40. Alegerea iti apartine.

ciubi wrote:Buna,
Am nevoie de ajutor va rog, am primit azi plicul cu formularele de trimis pentru licenta si nu am inteles urmatoare: pentru cazier daca sunt de mai putin de 3 ani in UK (de 2 luni in fapt) trebuie sa aduc cazier din Ro (si daca sunt aici cum fac?) sau sa completez CRB-ul primit in plic? Si acest formular CRB trebuie trimis cu celelalte acte la London Taxi Southwark sau la CRB Liverpool? Si n-am inteles chestia cu verificare identitatii.
Iar plicul cu formularele completate le trimit doar dupa ce primesc raspunsul de la CRB?
Apoi cu examenul medical, spuneti ca se poate face si in Ro. Folosind formularul englez PHV/204 pe care l-am primit sau cum?

ciubi wrote:Buna,
Am nevoie de ajutor va rog, am primit azi plicul cu formularele de trimis pentru licenta si nu am inteles urmatoare: pentru cazier daca sunt de mai putin de 3 ani in UK (de 2 luni in fapt) trebuie sa aduc cazier din Ro (si daca sunt aici cum fac?) sau sa completez CRB-ul primit in plic? Si acest formular CRB trebuie trimis cu celelalte acte la London Taxi Southwark sau la CRB Liverpool? Si n-am inteles chestia cu verificare identitatii.
Iar plicul cu formularele completate le trimit doar dupa ce primesc raspunsul de la CRB?
Apoi cu examenul medical, spuneti ca se poate face si in Ro. Folosind formularul englez PHV/204 pe care l-am primit sau cum?

roperman wrote:Salutari tuturor...
Am si eu o intrebare...
Cu aceasta licenta se poate practica taximetria in orice oras sau doar in Londra?

.Numai bine

ru_vis wrote: La orice companie de asigurari i se cer ori 3 ani de no claim bonus, ori 2 ani lucrati in domeniul taximetriei. El nu are din pacate nici una, nici alta.

ru_vis wrote: ... la companiile de asigurari plus brokeri din Derry ...

albea wrote:...Trebuie retinut ca pachetul de aplicare va fi trimis imediat prin posta la adresa indicata de dvs in Londra, cu unele rezerve in restul UK si niciodata in Romania...

doc 97 wrote:Pentru obtinerea counterpart-ului se poate merge si personal la sediul DVLA sau trimisul prin posta e singura posibilitate?

doc 97 wrote:Multumesc mult pentru raspunsuri.In cazul counterpart-ului daca merg la sediul DVLA permisul romanesc mi-l dau pe loc inapoi?Counterpart-ul nu este free?sau daca mergi la ei la sediu se plateste?

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests