Avantaje:
- Statutul de Self-employed este cel mai facil mod de a munci in UK pentru romani. Nu trebuie decat sa te declari sole trader (nu costa nimic)

lumy27 wrote:Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de munca incheiat intre un Ltd si secretarul sau?
Ca director de Ltd nu cred ca ai nevoie de asa ceva, daca esti in acelasi timp si proprietarul companiei, dar pt secretar, ca angajat, am nevoie de contract.

lovelysmile wrote:buna
dupa ce am citit fiecare postare legata de self employed mi s-a facut varza in cap, deci hai sa va explic situatia:
am gasit o firma din Ro care te ajuta sa te angajezi in uk ca nurse cu statut de self, acuma nelamuriea mea este urmatoarea: trebuie neaparat sa aplic ptr YC? si daca aplic si imi aduc sotul si aplica ptr BC atunci daca as munci mai mult de 20 de ore pe saptamana sunt ok?
sau care ar fi cea mai buna solutie

Iti recomanda sa citesti si "UK- de la A la Z", il gasesti pe prima pagina a forumului.

ady_deea wrote:@Ralucaardelean: Nino sotului nu este valabil si pentru tine. Atat stiu din intrebarile taleIti recomanda sa citesti si "UK- de la A la Z", il gasesti pe prima pagina a forumului.
Intrebarea mea este legata de Sub - contractor. Sotul este Self E. si "seful lui" lucreaza cu un LTD. Pe contract scrie ca sotul, ca si SE, este sub-contractor. Este in regula asa? Pentru sotul meu, clientii lui sunt clientii cu care lucreaza LTD-ul sefului, sau are un singur client, si anume firma (LTD-ul)?
ady_deea wrote:ALta intrebare legata de raportul acesta: un SE poate lucra cu un alt SE, cu contract de Sub contractare? De exemplu, daca lucrez in cleaning ca SE, iar la un moment dat am prea multi clienti si sub contractez serviciile mele altui SE, pentru a ma ajuta. Este legal asa ceva? Multumesc!

kitaro76 wrote:Totusi numeni nu mentioneaza, cum sa zic procentual care sunt taxele, adica cat la suta e al statului

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, John_Nutt, rebecca_uk, TurnitinBot [Bot]