, felicitari sincere
acest demers chiar era necesar.
, pentru ca sunt convinsa ca dk nu suna d-nul Bogdan C-V la Home Office, noua ni se rspingea dosarul a 3-a oara 

Id be interested in what he has to say, but I will also add that there is no way the restrictions will be removed this year. There will be a general election within the next 9 months, and no Government will want to present itself as soft on immigration.
Eu mi-as dori foarte mult sa primim un raspuns de la Domnul Ambansador referitor la atitudinea pe care o are Ambasada Romana la Londra, cu referire la numeroasele articole defaimatore din ziar la adresa noastra - in principiu cu referire la promovarea negativa a tarii noastre care dateaza cu precadere din 2007, de cand a intrat in Romania in Uniunea Europeana.
Mai exact, eu as vrea sa ne dea un raspuns care sa contina:
- care e parerea Ambasadei Romane cu privire la Imaginea Romaniei aici in UK.
- demersurile care sau luat in a contracara imaginea negativa a Romaniei aici in UK.
- daca au existat demersuri in directia asta, ce resultate au avut aceste activitati pe durata medie.
- e de datoria Ambasadei Romane sa ia atitudine cu referire la promovarea negativa sau a Ministerului de Externe - exemplu: in Turcia s-a luat atitudine imediat la incercarea de a promova negativ tara: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... olice.html. Aceasta persoana a avut un reprtaj pe BBC cu copii din Romania si nu cred ca a existat vreo autoritate romana care sa reactioneze asa cum a facut Turcia - si parerea mea e ca a facut foarte bine - e un exemplu si pt alti reporteri care au de gand sa denigreze Turcia.
- daca are nevoie de ajutor de la comunitatea Romani Online UK, eu as fi fericita sa particip la proiecte care sa ajute la o promovare positiva a tarii noastre.
Multumesc mult si m-as bucura sa gasesc niste raspunsiri oficiale la intrebarile astea.

SALUTARE.AM SI EU NISTE NELAMURIRI DACA MA POATE AJUTA CINEVA ..AM SOSIT IN UK DE PE 11 SEPTEMBRIE 2009 M-AM INSCRIS LA UN COLEGIU AICI.SI L-AM INCEPUT PE 14 SEPT, AM PLATIT TAXE TOT SUNT DECI STUDENT AICI.VREAU SA STIU SI EU CUM STAU LUCRURILE MAI DEPARTE CU YELOW CARD CU RESTUL TREBURILOR CARE TREBUIESC FACUTE..ADIK VREAU BINEANTELES SA-MI GASESC UN JOB SA MA POT INTRETINE IN CONTINUARE AICI.

Stand cu mainile in san, nu faceti decat sa aratati CA SUNTETI DE ACORD CU EI... Ca noi ROMANII suntem tiganii care am venit aici sa traim din beneficii/bani publici CAND DE FAPT E INVERS!

Registered users: albea, Bing [Bot], crowy, Dani33, Google [Bot], nellysss