BogdanHD wrote:puteti sa-mi dati si mie cateva nume de colegii acreditate din partea de est?daca sant cu o durata de 1 an?

thenuts wrote:Are cineva vreo idee trebuie sa fie vreo suma minima de bani in cont cand duci bank statement-urile la Croydon ca sa te accepte ? ( De ex daca am ~1700 de lire in cont e destul pentru ei ? )

Flo47 wrote:Va Salut
Am si eu o intrebare:
Detin YC,lucrez la un nursing home,dar mi sa oferit o oferta mult mai buna in alta parte.Dansii respectivi urmand sa imi faca work permit.
Imi afecteaza cumva parasirea locului de munca la obtinerea BC sau conteaza doar numarul de payslipuri? adica 12

tatianadediu wrote:Buna la toata lumea !
M am inscris la un curs al unui colegiu agreat de marea britanie si, desi pe site durata cursului era trecuta ca fiind de 1 an, ieri, de la scoala, mi au dat ca durata efectiva a cursului 9 luni, ceea ce inseamna ca eu sa fiu nevoita sa obtin programare la HO pt YC pana cel tarziu la sfarsitul lui noiembrie, ca apoi, cu cele inca 4 luni in care cardul este valabil, sa mi pot face cei 12 fluturasi pt BC.
Am sunat si eu azi dimineata la HO, am prins linie, dar operatoarea mi a zis ca nu mai este nimic liber astfel incat sa ma incadrez in cele 6 saptamani...Dar nu inteleg, o data ce prinzi linie, intri sa vorbesti cu cineva, nu ar trebui sa te programeze de la ultima data a programarilor pe care o au ei, fie ca este si peste 3 luni aceasta programare?
Cum ar trebui procedat? Sa sun in continuare nu?
Multumesc !

tatianadediu wrote:Buna la toata lumea !
M am inscris la un curs al unui colegiu agreat de marea britanie si, desi pe site durata cursului era trecuta ca fiind de 1 an, ieri, de la scoala, mi au dat ca durata efectiva a cursului 9 luni, ceea ce inseamna ca eu sa fiu nevoita sa obtin programare la HO pt YC pana cel tarziu la sfarsitul lui noiembrie, ca apoi, cu cele inca 4 luni in care cardul este valabil, sa mi pot face cei 12 fluturasi pt BC.
Am sunat si eu azi dimineata la HO, am prins linie, dar operatoarea mi a zis ca nu mai este nimic liber astfel incat sa ma incadrez in cele 6 saptamani...Dar nu inteleg, o data ce prinzi linie, intri sa vorbesti cu cineva, nu ar trebui sa te programeze de la ultima data a programarilor pe care o au ei, fie ca este si peste 3 luni aceasta programare?
Cum ar trebui procedat? Sa sun in continuare nu?
Multumesc !

rom1 wrote:Hello,
Cit ore de curs minim trebue sa am ca sa pot sa aplic pt yelllow card. A zis mie un prienten ca trebue sa am minim 6 ore pe saptamana. e adevarat?
va multumesc.

dragoshym wrote:Salut,
Am ajuns de curand in UK, iar pe 1Octombrie incep cursurile. Sunt destul de disperat (ca majoritatea romanilor dealtfel) sa imi gasesc un loc de munca, deci implicit imi doresc sa reusesc sa ma programez cat mai repede la Home Office.
Stiti daca se mai iau in considerare programarile? Daca da, imi puteti da ceva sfaturi? Spre exemplu la ce ora/ore sa dau telefoane sau ce sa le spui/ce sa nu le spui? Zilele astea as vrea sa incep sa telefonez. Imi spuneti va rog numarul de telefon si link'ul la care pot incerca sa fac o programare?
Multumesc
L.E. Daca se ocupa cineva sau stiti de cineva care poate ajuta contracost (sau din inima buna) cu programarile dati-mi va rog un PM.

... dar lasa ca reusesc eu programarea si vin si va povestesc 

asese94 wrote:Peste nici o săptămână voi începe cursurile la o universitate din UK (full-time) și am si eu cateva intrebari referitoare la obtinerea Yellow Card.
Dintre cei care îl aveți deja, ați aplicat cu ajutorul Cardului European sau v-ați făcut asigurare de sănătate? Daca a făcut cineva asigurare, a făcut odată ajuns în UK sau din țară? Ideea e ca nu știu dacă se merita sa mai dau bani și pe asigurare, mai ales ca am auzit ca ar putea fi probleme cu cele făcute aici în țară. Totuși, având în vedere ca dacă aplici folosind cardul european trebuie sa declari ca ești doar temporar în UK, asta nu va afecta eventuala obținere a unui Blue Card după terminarea studiilor? Daca da, o alta opțiune ar fi o asigurare pe termen scurt, câteva luni pana aplic, iar după aceea sa renunț la ea (ca sa evit sa declar ca stau temporar). Voi cum ați procedat?
O alta întrebare este referitoare la sponsorizare. Am de la banca (una din Romania, nu cred ca e vreo problema ca nu e din UK) un extras de cont însa este pe o perioada scurta. Având în vedere ca prezintă o suma considerabila (aproape 4000 de lire, deci suficient cât sa ma descurc câteva luni bune) pot exista totuși probleme pentru ca nu e pe 3 luni? E mai important sa vadă o suma mai mare sau o perioada mai mare? In plus, contul este pe numele mamei, astfel ca voi include o scrisoare prin care sa declare ca ma susține financiar (un model ar fi mai mult decât binevenit). Aceasta scrisoare trebuie legalizata sau ceva? De asemenea, este necesar sa adaug copie legalizata după certificatul de naștere ca sa atest relația de rudenie dintre noi? Va mulțumesc și aștept răspuns cât mai curând.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests