gloria wrote:Augustin tot zicea de LISA LSA si iar Lisa... si tot prin ea s-a dus si el Acum dece zici ca si-a gasit job prin firma aia CARE Uk? care e adevarul /?

gloria wrote:MS MUTU. nu cer mila.
Eu trebuia sa am acte deja dar primul anagajator mi-a scis gresit workplacement letteru si cei de la Home office m-au refuzat pt Yc atunci cand am fost. Nu a depins de mine . si a trebuit sa ma mut de la acel angajator pt ca nu a mai dorit sa aibe aface cu mine de teama celor de la HO. Faptul ca acum imi caut alt job ..imi caut sa fiu si eu bine odata pt ca singura nu pot sa fac nimc fara acte.. si incerc sa razbesc cumva.
sper sa aflu un angajator care va dori sa aplice pt Wp pt mine ca sa scap de aici unde lucrez acum si Unde din nou...nu se doreste sa aplice nimeni. Ce pot sa fac eu? sper ca cineva sa ma intelega .
am cunostinte despre acte dar nu a depinde de mine ca sa mi le fac .
va multumesc pt sfaturi.
Numai bine si sanatate

augustin68 wrote:@Andrei_p
Daca ai BC..norocul tau. Reduci mult din alergaturi,acte,etc.
1.Da examenul...si ia-ti diploma...ma refer sa o iei repede de la scoala ptr ca de obicei o sa primesti prin Noiembrie
(fara ea nu poti aplica la NMC)
2. Nu-ti trb certificat de la minister.
In rest..bafta la examen !
@mimina
Cred ca esti obsedata cu plosca aia..ca prea insisti..![]()
Si am ajuns la o concluzie,in ceea ce te priveste:
Tot ce faci tu e bine![]()
![]()
![]()
Continua !!

)

gabri25 wrote:Gloria, spune mi si mie ce firme din Romania ti au dat teapa ca sa ma feresc de ele; de exemplu : Fronterra , Eurolife consulting, Work experience, Brains consulting iti spun ceva? te rog lasa mi un raspuns...nu stiu la care firma sa apelez pt a merge mai departe ;abia am obtinut pinul si incepe partea mai grea...cu ce firma sa plec?

pt.nurse ,engleza treb. sa fie la nivel avansat,nivel mediu merge pt. care assistant

lluana wrote:-nervos- pt.nurse ,engleza treb. sa fie la nivel avansat,nivel mediu merge pt. care assistant![]()

marinelasonei wrote:Cu Workexperience 3 prieteni de-ai mei au luat teapa! Sunt si ei membrii ai acestui forum, sa va spuna ei. Probabil si eu as fi fost printre ei dar eu am avut noroc cu Lisa. Numai ca eu nu am stat sa astept mail de la ea, eu am pus mana pe telefon si am vorbit cu ea. In 3 zile am avut interviul pe Skype cu ea si cu angajatorul si gata, asta a fost tot. Dar Mutu are dreptate, conteaza enorm cum vorbesti!

lluana wrote:@marinela, rugaminte,daca se poate bineinteles,poti sa spui ce intrebari ai avut la interviu ? Multumesc

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: lauraelena69 and 4 guests