albea wrote:sapanta wrote:delicios... gammonul e pana la urma ciolan afumat, partea mai cu os sau fara
Nu e nici un os. Doar il scoti din tipla si il arunci (nu cu sila) pe gratar. Merge si la tigaie dar, pentru ca contine apa, sare grasime pe tot aragazul. Nu trebuie lasat mult pe foc, pentru ca sa-si pastreze suculenta.

albea wrote:Lovestory wrote:
Piei, Satana!!!

Lovestory wrote:
Mai mancam in seara asta sau nu mai am voie?![]()
Traditional: mamaliguta cu ou ochi, ceapa calita, branza+smantana+bacon. Si caloriile sar in aer. [/b]

albea wrote:Lovestory wrote:
Mai mancam in seara asta sau nu mai am voie?![]()
Traditional: mamaliguta cu ou ochi, ceapa calita, branza+smantana+bacon. Si caloriile sar in aer. [/b]
Daca faci reclama la vreun restaurant, zi direct, nu ne coace pe foc mic. Este singura reclama pe care ai voie sa o faci gratis.

)

O prietena s-a dus la Prut sa-mi prinda:)) Tata incearca de vreo 30 ani sa prinda, dar macar e perseverent
.
dromaderu wrote:La o tarta se baga careva?

Lovestory wrote:Vai ce pofta imi este de o plachie. Unde gasesc eu crap aici ??![]()
Abia astept sa ma duc in tara, deja am anuntat pt toata lumea ca vreau pesteO prietena s-a dus la Prut sa-mi prinda:)) Tata incearca de vreo 30 ani sa prinda, dar macar e perseverent
.

ella wrote:Lovestory wrote:Vai ce pofta imi este de o plachie. Unde gasesc eu crap aici ??![]()
Abia astept sa ma duc in tara, deja am anuntat pt toata lumea ca vreau pesteO prietena s-a dus la Prut sa-mi prinda:)) Tata incearca de vreo 30 ani sa prinda, dar macar e perseverent
.
Eu am luat crap de la Morrisons.

,

dromaderu wrote:-da-da-![]()
![]()
Well, ce surpriza, multumim deci Livia, and welcome pe meleagurile noastre bucataresti deci!

dromaderu wrote:Iaca ca e gata...mai devreme decat anticipasem

LiviaG wrote:dromaderu wrote:-da-da-![]()
![]()
Well, ce surpriza, multumim deci Livia, and welcome pe meleagurile noastre bucataresti deci!
multumesc, dar care welcome? e prima data cand intru aici?

Registered users: Adi PC, babanu5, Bing [Bot], dany37, Google [Bot], Google Adsense [Bot], macovei75, Marin, mmtipa, nicole2005